Sådan Opbygges Brystmuskler Og Abs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Brystmuskler Og Abs
Sådan Opbygges Brystmuskler Og Abs

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler Og Abs

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler Og Abs
Video: Opret både brik og kode på tastaturet 20001610 2024, April
Anonim

For at pumpe op på bryst- og mavemusklerne bliver du nødt til at arbejde hårdt, dvs. bruge ikke kun styrke, men også en tilstrækkelig tid. Når alt kommer til alt er muskelgrupperne placeret nøjagtigt i brystet og mavemusklerne blandt de mest elastiske.

Sådan opbygges brystmuskler og abs
Sådan opbygges brystmuskler og abs

Instruktioner

Trin 1

Push-ups fra gulvet er fremragende til træning af brystmuskulaturen. Vedligeholdelse af den krævede form og muskeltonus vil kræve cirka 15 eller 20 gentagelser for hver tilgang. Forresten kan der være flere sådanne tilgange. Alle kan vælge deres nummer ud fra deres evner og mål. I tilfælde af at du endnu ikke har fundet tilstrækkelig fysisk form til træning, skal du ikke påtage dig unødvendige belastninger. Begynd at udvikle dine brystmuskler med 5-10 øvelser pr. Sæt. Hvis du vil øge mængden, skal du gøre det gradvist (tilføj f.eks. To eller fire gentagelser dagligt).

Trin 2

Træn hjemme, hvis du ikke vil eller ikke kan besøge sportscentret. Desuden er alle de øvelser, der præsenteres, nemme at lave derhjemme.

Den vigtigste teknik til pumpning af mavemusklerne.

Tag en liggende stilling, tag begge hænder bag hovedet, mens dine ben skal være bøjet i knæene. Derefter kan du begynde at løfte torsoen (eller rettere dens øvre del), så albuerne rører ved knæene, når de udfører. Til at begynde med er det nok at lave 5-8 reps om dagen. Forøg også deres antal gradvist, før først til 10-15, derefter til 30 osv. Det er netop den jævne stigning i belastningen, der er vigtig her, dens ujævne fordeling truer slet ikke med at blive aflastet, men ved at strække musklerne.

Trin 3

Den tredje øvelse er også beregnet til at opbygge mavemusklerne. For at udføre denne øvelse skal du indtage en tilbøjelig position og derefter låse begge hænder bag dit hoved. Dernæst skal du løfte ryggen og bøje begge knæ på samme tid. På samme tid skal du prøve at nå dine knæ med albuerne (f.eks. På tværs). Denne øvelse giver forresten dig mulighed for ikke kun at udvikle selve pressen, men også sidemusklerne. Antallet af gentagelser skal være op til 8 eller 10 gange pr. Sæt.

Anbefalede: