Sådan Opbygges Brystmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Brystmuskler
Sådan Opbygges Brystmuskler

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler
Video: Gamle Europa. Danmark. København. Katedralen. Sådan opbygges LEGO 10696. 2024, Marts
Anonim

Et hævet og bredt bryst er et tegn på en god atlet. Uden en udviklet brystmuskel vil der ikke være nogen smuk atletisk figur. Der er mange måder at træne hende på: fra push-ups til barbell presser og håndvægte.

Sådan opbygges brystmuskler
Sådan opbygges brystmuskler

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste træning er push-ups. Push-ups kan pumpe det øverste og nedre bryst op. Hurtige og vedvarende tilgange tilføjer bump. Langsom og høj amplitude øvelser gør dine bryster større.

Trin 2

Når antallet af push-ups er stort, skal du bruge vægten. Vægte kan være håndvægte, pandekager eller sandsække. Vægten skal placeres nøjagtigt på skulderbladene. Sådanne øvelser skal udføres i 4 sæt 15 gange. Forøg belastningen efter behov.

Trin 3

For at indlæse den øvre del af brystmuskulaturen skal du bruge højden under benene. Højden kan være en seng, sofa eller andre improviserede husholdningsartikler.

Trin 4

For at indlæse indersiden af brystet er det værd at foretage push-ups med håndflader samlet. Til denne øvelse kan du bruge en vægt på dine skulderblade.

Trin 5

Barøvelser på en vandret bænk hjælper med at udvikle dine brystmuskler hurtigere. Brug optimale vægte. Du skal vælge belastningen, så du udfører 3 sæt 10 gange i en træning. På en skråbænk påføres det øverste bryst.

Trin 6

For at opbygge muskelmasse i brystet med håndvægte har du brug for:

- Lig på en vandret bænk.

- Tag håndvægte med armene let bøjede ved albuerne.

- At sprede og bringe håndvægte til hinanden.

Med denne øvelse må du ikke bøje eller bøje armene i forhold til det oprindelige greb. Amplituden skal opretholdes.

Trin 7

En anden måde er at træne på ujævne barer. Ved brystøvelser skal du bøje overkroppen parallelt med stængerne i bunden af banen. Denne metode kaldes "båd". Hvis torsoen ikke er bøjet, svinger triceps. Sådanne øvelser skal udføres 15 gange i 4 sæt. Vægt kan bruges til at øge belastningen.

Anbefalede: