Sådan Opbygges Brystmuskler Med Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Brystmuskler Med Push-ups
Sådan Opbygges Brystmuskler Med Push-ups

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler Med Push-ups

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler Med Push-ups
Video: 200 упражнений на отжимание 2023, Marts
Anonim

En smuk krop i vores tid er som et visitkort, når vi mødes. Det kan fortælle meget - om det er resultatet af hårdt arbejde eller plastisk kirurgi, ordentlig ernæring eller en masse steroider og anabolske steroider … Med størstedelen af musklerne som biceps og abs er det klart, at de kan være pumpet op derhjemme. Men hvad med brystets muskler? De pumpes normalt op med en vægtstang i gymnastiksalen. Men faktisk kan du gøre det derhjemme. Der er en meget enkel måde.

Sådan opbygges brystmuskler med push-ups
Sådan opbygges brystmuskler med push-ups

Instruktioner

Trin 1

Selvom det globale internet er fyldt med forskellige tilbud af programmer til forbedring af figuren, opbygning af muskler og andre ting, kan ikke alle metoder være egnede til denne eller den anden person.

Trin 2

Stol ikke på forskellige forslag om emnet "cool presse om tre dage." Dette er intet andet end en fidus. Enhver læge vil sige, at for det første sådanne drastiske ændringer ikke kan forekomme, og for det andet, selvom noget er muligt på så kort tid (for eksempel at tabe flere kg af din vægt på to dage), vil det have en negativ indvirkning på arbejdet med hele organismen som en helhed, da du har brug for at foretage ændringer gradvist.

Trin 3

Hvad angår pumpning af muskler, inklusive brystmuskler. Der er en opfattelse blandt amatører, at brystmuskulaturen udelukkende kan pumpes i gymnastiksalen, træning med en vægtstang og udelukkende i en bestemt vinkel.

Trin 4

Denne erklæring er delvist sand. I gymnastiksalen kan du virkelig opbygge muskler med en vægtstang i en bestemt vinkel. Dette er dog ikke hele sandheden. Træning kan udføres hjemme. Du skal bare opfylde nogle betingelser.

Trin 5

Alle fra barndommen kender en sådan øvelse som push-ups. Det styrker arme, ryg perfekt, har en gavnlig virkning på mange muskelgrupper og er helt gratis, det vil sige, du kan øve det selv derhjemme uden at bruge hjælp fra sportsudstyr.

Trin 6

Dette er præcis, hvad du skal være opmærksom på push-ups. Blandt andet udvikler denne øvelse brystmusklerne godt. Men langsomt. Acceleration af opnåelsen af effekten kan opnås ved lidt kompliceret lektionen. For at gøre dette skal du skubbe dig af med dine hænder fra gulvet og løfte din torso, så dine håndflader kommer fra gulvet, lav et slags spring på dine hænder. Derefter kan du tilføje klappende hænder, mens kroppen er i luften.

Trin 7

Du kan også bygge en slags forhindring, bogstaveligt talt ti centimeter høj. For at gøre dette kan du bruge almindelige brædder lagt oven på hinanden. Opgaven med øvelsen er at kaste kroppen op, skubbe op fra gulvet og have tid til at bevæge sig med dine hænder til denne bakke. Gå derefter ned på gulvet på en lignende måde. Og gentag denne øvelse, indtil dine hænder bliver trætte.

Den nemmeste og mest budgetmæssige måde at pumpe brystmusklerne op med push-ups.

Populær af emne.