Sådan Opbygges Brystmuskler I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Brystmuskler I Gymnastiksalen
Sådan Opbygges Brystmuskler I Gymnastiksalen

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler I Gymnastiksalen

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler I Gymnastiksalen
Video: Oplægning uden symaskine 2024, Kan
Anonim

Det voluminøse og veldesignede bryst pryder atletens figur og gør det imponerende. Derfor er de, der er seriøst involveret i atletisk gymnastik, særlig opmærksomme på at arbejde på brystmusklerne. Der er specielle sæt øvelser, der effektivt kan pumpe dine brystmuskler op i gymnastiksalen.

Sådan opbygges brystmuskler i gymnastiksalen
Sådan opbygges brystmuskler i gymnastiksalen

Nødvendig

  • - gymnastikbar
  • - gymnastikstænger
  • - bænk med variabel hældningsvinkel
  • - vægtstang
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Inkluder i træningsprogrammet barbell pres på en vandret og skrå bænk, løft hænder med håndvægte i liggende stilling, pull-ups på baren med et smalt greb, push-ups fra de ujævne barer og fra gulvet. Ved at variere disse grundlæggende øvelser kan du opbygge masse og udarbejde lindring af brystmusklerne i detaljer.

Trin 2

Når du udfører barbellpresser, skal du ændre vinklen på bænken og bredden på grebet. Jo stærkere skråningen er, desto bedre udvikler det øvre bryst. Når den vippes bagud, er den nederste del effektivt udarbejdet. Ændring af grebets bredde giver dig mulighed for at være opmærksom på udviklingen af alle muskelbundter vandret.

Trin 3

Når du løfter dine arme med håndvægte i liggende stilling, skal du udføre bevægelser i et langsomt tempo og bøje albuerne let. Denne øvelse kan ikke kun udføres i vandret position, men også på en skråbænk. For at forhindre musklerne i at vænne sig til belastningen skal du ændre vinklen på bænken efter afslutningen af hver ugentlige cyklus.

Trin 4

For at holde toppen og bunden af brystet jævnt udviklet, skal du bruge overfladens vinkel, når du presser og hæver armene i lige store forhold. Ellers kan du ende med en ubalanceret figur med vægt på øvre eller nedre bryst.

Trin 5

Gør push-ups til et must del af din træningsrutine. I et motionscenter er parallelle stang push-ups med vægte fastgjort i taljen bedst. Under træningen skal du sænke hagen ned til brystet og trække dine ben lidt tilbage. Push-ups i liggende stilling påvirker effektivt musklerne i brystet, når fødderne er lidt over gulvets overflade.

Trin 6

Når du sammensætter et træningsprogram, der sigter mod at udvikle brystmusklerne, skal du nedbryde det i to eller tre ugentlige cyklusser. Hver cyklus kan omfatte den samme type, men let modificerede øvelser. Antallet af gentagelser og tilgange, bænkens vinkel og vægten af vægten skal varieres.

Anbefalede: