De Banebrydende Reebok EasyTone Sneakers: Hvad Gør Dem Specielle?

Indholdsfortegnelse:

De Banebrydende Reebok EasyTone Sneakers: Hvad Gør Dem Specielle?
De Banebrydende Reebok EasyTone Sneakers: Hvad Gør Dem Specielle?

Video: De Banebrydende Reebok EasyTone Sneakers: Hvad Gør Dem Specielle?

Video: Женские спортивные ботинки Reebok Easytone Too Trendy. Оригинал. Мой вывод читайте под видео :) 2022, December
Anonim

EasyTone-modellen blev udgivet af Reebok i 2009. Siden ankomsten til butikkerne har sneakers slået salgsrekorder og har ikke mistet deres popularitet den dag i dag. De er designet til kvinder, der fører en aktiv livsstil, men ikke har tid til en fuld træning.

Reebok EasyTone vandresko
Reebok EasyTone vandresko

Designfunktioner

En tidligere NASA-ingeniør havde en hånd med at udvikle modellen. Han stod over for en vanskelig opgave: at skabe sko, der ikke kun ikke reducerer belastningen under gang, men også styrker den for at opretholde alle involverede muskler i tone: ben, lår og balder.

For at gøre dette er der i sålen på EasyTone-sneakers - i tå- og hældelene - hulrum, der er fyldt med luft. Når du går, får du følelsen af ​​at gå på sandet eller træne på en fitball - en stor gummikugle. En sådan belastning medfører ikke ubehag eller fare for kvæstelser, da fod og led er sikkert fastgjort.

Reebok EasyTone Lineup

Siden den første ankomst af Reebok EasyTone i amerikanske butikker har flere modelinjer ændret sig. Oprindeligt sporty, denne serie er blevet udvidet med afslappede modeller i sort og hvid. Desuden har designerne udviklet en serie af sommersko EasyTone og en samling tøj til sport.

Linjerne 1 Fly, Reenew III og Reeawaken III findes i øjeblikket på det officielle Reebok-websted. Til salg sneakers fra 35, 5 til 40 størrelser.

1 Fly er en lys ungdomsserie. De har en slidstærk gummisål, overlejrede mærker, aftagelige allergivenlige indlægssåler og en meshoverdel med kunstlæderindlæg. Dette er en billig samling, fra 2.000 rubler pr. Par.

Reenew III er mere konservativ og fås i sort og lyserød. De er gode til at gå og løbe. Der var ingen forskelle i design fra den foregående linje.

Reeawaken III er en afslappet model lavet af ruskind. Takket være de klassiske farver kan disse sko bæres ikke kun på sportsbanen.

EasyTone-serien til mænd er ophørt.

Placebo-sneakers med effekt?

Modelens målgruppe - piger, der ønsker at få harmoni uden udmattende træning - reagerede tvetydigt på det nye produkt fra Reebok. Købere bemærker skoens høje kvalitet generelt: sålens holdbarhed, en behagelig sidde, materialets egenskaber og god ventilation.

Imidlertid lykkedes ikke alle at tabe sig uden problemer, så der er mange skuffede anmeldelser på netværket. For at opbygge en smuk krop er det selvfølgelig ikke nok at gå rundt i haven med hunden en gang om ugen. Men disse sko er velegnede til løb, gå, spring og aerobic på grund af fremragende stødabsorbering og fiksering af fod og led.

Populær af emne.