Er Der Specielle Vitaminer Til Atleter?

Indholdsfortegnelse:

Er Der Specielle Vitaminer Til Atleter?
Er Der Specielle Vitaminer Til Atleter?

Video: Er Der Specielle Vitaminer Til Atleter?

Video: Er Der Specielle Vitaminer Til Atleter?
Video: My Top 5 Supplements For Athletes! 2024, Kan
Anonim

Atleter udsættes konstant for tung fysisk anstrengelse, hvilket resulterer i, at deres krop har brug for yderligere støtte. Denne støtte leveres af specielle vitaminkomplekser, som indeholder alle de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for udholdenhed og genopretning af kroppen.

Er der specielle vitaminer til atleter?
Er der specielle vitaminer til atleter?

Typer af vitaminer

Specielle vitaminer til atleter er designet på en sådan måde, at deres komponenter ikke er i konflikt med hinanden og absorberes så korrekt som muligt. De er designet til at øge niveauet af energi, styrke, immunitet og mange andre funktioner i kroppen. Disse vitaminkomplekser inkluderer Daily Formula (Universal Nutrition), Animal Pak og Vitrum Performance.

En meget vigtig fordel ved specielle vitaminer for atleter er deres evne til at erstatte sportsernæring.

Daily Formula-vitaminkomplekset produceres af en udenlandsk producent, men er meget billigt sammenlignet med professionelle sportsvitaminer (fra 300 til 400 rubler). Efter at have taget dem, er der en stigning i energi, udholdenhed og en forbedring af humør - for dette er det nok at drikke en tablet en gang om dagen med morgenmad eller to tabletter på træningsdage. Animal Pak, skabt specielt til atleter, indeholder ikke kun vitaminer og mineraler, men også aminosyrer kombineret med en energidrik. De øger produktiviteten og energiniveauet i kroppen dramatisk ved hjælp af et stødvirkende kompleks af nyttige stoffer. Og endelig har det amerikanske vitaminkompleks "Vitrum Performance" bevist sig perfekt under høj fysisk anstrengelse og takket være sammensætningen af mere end 20 vitaminer og mineraler.

Hvordan man vælger sportsvitaminer

Disse produkter anbefales at købe i store kædeapoteker, sportsbutikker og specialiserede saloner, hvor ikke kun specielle vitaminkomplekser leveres, men også en masse sportscocktails, vitaminiserede barer og energidrikke. De indeholder aminosyrer, l-carnitin, guaranaekstrakt, carnitin og vitamin B, hvilket er vigtigt for atleter, hvilket fremskynder stofskiftet og reducerer kropsfedt.

Sportskomplekser af højeste kvalitet med vitaminer og mineraler produceres af producenter som Genesis Nutrition, Universal og ISS.

Derudover er sportsernæringsbutikker meget følsomme over for deres omdømme, så det er meget sværere at købe falske vitaminer fra dem end fra de samme apoteker. Dette skyldes frigivelsen af disse stoffer, som er designet til en ret smal kreds af købere, så professionelle atleter foretrækker specialbutikker. Inden du køber dette eller det vitaminkompleks, skal du også konsultere en sportslæge, der korrekt beregner den krævede dosis.

Anbefalede: