Hvordan Atleter Vælges Til OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Atleter Vælges Til OL I Sochi
Hvordan Atleter Vælges Til OL I Sochi

Video: Hvordan Atleter Vælges Til OL I Sochi

Video: Подъемники - Город Горки. 2022, December
Anonim

Det er et naturligt ønske fra ethvert land at udføre værdigt ved de kommende OL i Sochi og modtage det maksimale antal medaljer. Derfor vælges de stærkeste atleter til OL. Rusland er ingen undtagelse. Hvordan dannes det russiske olympiske hold, og hvem får æresretten til at slutte sig til det?

Hvordan atleter vælges til OL i Sochi
Hvordan atleter vælges til OL i Sochi

Generelle principper for udvælgelse af russiske atleter til at deltage i de olympiske lege er fastlagt og godkendt af præsidenten for den russiske olympiske komité længe før OL blev åbnet. Samtidig anvendes for hver sportsgren et særskilt valgsystem under hensyntagen til dets specifikationer og kravene i internationale regler.

Primære krav

Først og fremmest, for at komme ind i det olympiske hold skal hver atlet med succes gennemføre det kvalifikationsprogram, der er oprettet af Den Internationale Olympiske Komité (IOC) eller få et tilstrækkeligt antal point i kvalifikationssystemet. Det skal bemærkes, at dette krav ikke gælder for alle sportsgrene. Et andet vigtigt udvælgelseskriterium er en værdig præstation for en atlet ved vigtige konkurrencer: verdensmesterskaber, verdensmesterskabskonkurrencer, europacupkonkurrencer, russiske mesterskaber og andre.

I nogle tilfælde kan en atlet måske eller ikke inkluderes i det olympiske hold efter coachingpersonalets skøn. Også efter coachingpersonalets beslutning kan lovende atleter, der savnede sportssæsonen eller med god grund ikke viste anstændige resultater, komme ind på landsholdet. Desuden skal denne beslutning aftales med IOC's direktion.

I nogle sportsgrene bliver kandidatens sportskvalifikation et obligatorisk krav for at komme ind på landsholdet. For eksempel skal du have en kvalifikation på mindst en mester inden for sport for at komme ind i hovedtroppen for det russiske curlinghold.

Når man vælger atleter til de olympiske vinterlege i Sochi, tilstanden af ​​sundhed, tilstedeværelsen af ​​skader og sygdomme, dynamikken i sportspræstationer, kandidatens motivation, oplevelsen af ​​at deltage i internationale konkurrencer, stressmodstand, højde og vægtindikatorer tages i betragtning - alt, hvad der kan påvirke resultaterne af præstationen.

Aldersbegrænsninger

I bred forstand har de olympiske lege ikke en aldersgrænse for deltagerne. Visse begrænsninger kan kun etableres af International Sports Federation (IF) med fokus på de individuelle egenskaber ved en bestemt sport. Der er ingen enkelt tilgang til løsning af dette problem blandt IF'erne. I de fleste tilfælde er minimumsalderen for atleter 16-18 år, den maksimale er 40-50 år. Nogle sportsgrene har dog ingen aldersbegrænsninger.

Populær af emne.