Hvordan Atleter Siger Om Skisporet I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Atleter Siger Om Skisporet I Sochi
Hvordan Atleter Siger Om Skisporet I Sochi

Video: Hvordan Atleter Siger Om Skisporet I Sochi

Video: Hvordan Atleter Siger Om Skisporet I Sochi
Video: Сочи. Финал женского спринта 2024, Kan
Anonim

Arrangørerne af de olympiske lege i 2014 i Sochi blev tvunget til at foretage betydelige justeringer af skisporet i Krasnaya Polyana. Dette blev gjort, efter at førende atleter gav deres kommentarer efter at have testet det ved skiskrigs-verdensmesterskabet i marts 2013.

Hvordan atleter siger om skisporet i Sochi
Hvordan atleter siger om skisporet i Sochi

Hvad atleterne sagde

Deltagerne i det næste VM i skiskydning, der fandt sted i Sochi i marts 2013, i slutningen af konkurrencen, udtrykte deres klager til udviklerne. De fleste udenlandske atleter fandt det for svært og usikkert.

Således sagde verdensmesteren Tura Berger fra Norge, at der er ganske mange uregelmæssigheder på Sochi-skisporet, der er ikke nok områder, hvor du kan slappe af lidt og sænke tempoet.”Der sker altid noget her,” tilføjede hun.

Hovedtræner for det tyske landshold, Fritz Fischer, talte meget hårdt. Han kaldte Sochi-skisporet uegnet til de Olympiske lege. Fischer motiverede sin kategoriske opfattelse ved, at der var for mange nedstigninger og opstigninger på vejen, og at der praktisk talt ikke var nogen flade områder uden for stadionet.

Det svenske landsholdsmedlem Björn Ferry afviste også Sochi-skisporet. Han fandt det for snævert og forudsagde, at det i nogle områder ville blive meget overfyldt, når der var mange atleter.

Russiske skiskyttere talte i en anden tone. De talte mere om fordelene ved sporet og ikke om dets ulemper. Så Svetlana Sleptsova, olympisk mester, erklærede stolt, at banen var bygget på russisk. Atleten betragtede de stejle nedstigninger og opstigninger, manglen på steder at hvile som plusser, ikke minus.”Den, der er mere klar, vinder,” sagde hun.

Verdensmester, skiskytteren Sergei Rozhkov fortalte journalister, at Sochi-banen opfylder alle verdensstandarder.

Hvad er konklusionerne?

Ikke desto mindre er der ud over ord også objektive data: under konkurrencen i marts 2013 var der en hel del fald. Atleter fløj ud af banen i sving, blev såret. Alt dette fik udviklerne af banen i Laura ski- og skiskydekomplekset til at ændre sin konfiguration.

Hovedkorrektionen blev foretaget til nedstigningen; især blev højdeforskellen sænket på den, hvilket vil reducere passagehastigheden. Specialister fra den russiske skiskytterforening arbejdede på at ændre ordningen sammen med repræsentanter for den internationale skiskytterforening.

Laura forventes at modtage alle de nødvendige certifikater og licenser i oktober.

Anbefalede: