Hvad Russiske Hockeyspillere Siger Om De Kommende OL

Indholdsfortegnelse:

Hvad Russiske Hockeyspillere Siger Om De Kommende OL
Hvad Russiske Hockeyspillere Siger Om De Kommende OL

Video: Hvad Russiske Hockeyspillere Siger Om De Kommende OL

Video: 📣 Прекрасное далёко Алексея Лодочникова На одной сцене с Димашем ✯SUB✯ 2022, December
Anonim

Hockey-kampe er de dyreste og mest forventede konkurrencer i de kommende OL i Sochi. Russiske fans forventer kun sejr fra landsholdet. Og hvad synes atleterne selv og dem, der direkte fører dem til sejr, om legene i 2014?

Hvad russiske hockeyspillere siger om de kommende OL
Hvad russiske hockeyspillere siger om de kommende OL

Den 23. og 24. august 2013 blev det russiske hockeyholds regelmæssige olympiske træningslejr i en udvidet sammensætning afholdt i Sochi. De vigtigste kandidater til det nationale herrelag er samlet i den olympiske hovedstad.

Desværre var hockeyspillerne under træningslejren ude af stand til at gå ud på isen og gennemføre en træning. I omklædningsrummet på isarenaen blev der kun organiseret et møde, hvor hockeyspillerne fik vist taktikken i spillet. Ifølge et af medlemmerne af det russiske landshold, angriberen Alexander Ovechkin, behøver holdet således ikke at starte fra bunden ved OL, resultaterne af den tidligere træningslejr vil blive gemt i minde om atleterne. Samtidig forbandt journalister umuligheden af ​​at træne på is med de høje omkostninger ved at leje en isarena i Sochi.

Ifølge Ovechkin vil taktikken i spillet blive valgt for hver modstander, men generelt vil billedet af spillet være det samme som publikum er vant til at se.”Det vigtigste er, at fansen tror på os, bekymre sig, og så, som Gud vil,” tilføjede hockeyspilleren.

Vores tradition er at vinde …

Ifølge præsidenten for det russiske ishockeyforbund Vladislav Tretyak er det russiske hold ved de kommende vinter-OL kun interesseret i sejr. Coachingpersonalet udsendte også en erklæring: "Vi er fast besluttede på at vinde vores OL."

Zinetula Bilyaletdinov, en tidligere sovjetisk hockeyspiller og nu leder af trænerpersonalet, sagde:”Vores tradition er at vinde, vi er vant til det, vi har lært alle og nu skal vi vende tilbage til toppen. Vi har et mål, og vi vil gå mod det på bekostning af fælles holddisciplin, dette er den vigtigste komponent."

Vil kvindernes hold medbringe olympiske medaljer?

Realiteterne i verdenshockey for kvinder er sådan, at de første placeringer i de største internationale konkurrencer i mange år er blevet spillet mellem holdene i Canada og USA. Ikke desto mindre lykkedes det russiske hold ved det sidste verdensmesterskab i 2013 at slå Finland og vinde den prisvindende tredjeplads. Hockeyspiller Yulia Leskina, der har spillet på landsholdet i 5 år, er overbevist om, at holdet vil være i stand til at gentage succesen og modtage de eftertragtede medaljer ved Sochi-OL. Ifølge Yulia har kvindernes ishockeyhold i dag en stærk line-up, en træner i høj klasse og muligheden for i tilstrækkelig grad at repræsentere landet på legene i 2014.

Populær af emne.