Hvad Er Tidsplanen For Det Russiske Landsholds Spil Ved FIFA World Cup

Hvad Er Tidsplanen For Det Russiske Landsholds Spil Ved FIFA World Cup
Hvad Er Tidsplanen For Det Russiske Landsholds Spil Ved FIFA World Cup
Anonim

Ruslands landsholdshold den 1. december anerkendte sine rivaler ved det kommende mesterskab på planeten. Nu skal holdets coachingpersonale forberede sig på mindst tre kampe i gruppespillet, og fansen studerer omhyggeligt tidsplanen for Stanislav Cherchesovs afdelinger.

Hvad er tidsplanen for det russiske landsholds spil ved FIFA World Cup 2018
Hvad er tidsplanen for det russiske landsholds spil ved FIFA World Cup 2018

Det første møde med det russiske landshold finder sted den 14. juni 2018 på hovedstadens Luzhniki-stadion. Denne kamp er den eneste på startkampdagen. Spillet med åbningen af verdensmesterskabet i alle officielle programmer er konfrontationen mellem de nationale hold i Rusland og Saudi-Arabien.

Som et resultat af lodtrækningen bemærkede mange fodboldeksperter en relativt vellykket kalender for det russiske landshold. Tidsplanen for landsholdets kampe giver dig mulighed for at forberede dig til hver kamp gradvist og starte med relativt lette modstandere. Forresten er vurderingen af Saudi-Arabien i FIFA meget lav. Dette hold er kun 63. Denne vurdering er dog en ganske subjektiv ting. Især er det russiske landshold placeret endnu lavere i det - på den 65. plads mellem Algeriet og Guinea.

Russerne spiller deres andet spil med Egyptens landshold. På papir ser denne modstander stærkere ud end det saudiarabiske hold. Tirsdag den 19. juni er stadionet i Skt. Petersborg med glæde vært for det oprindelige landshold. Dette møde er afholdt til aftenen og bliver det sidste på den sjette kampdag.

Det russiske landshold spiller det sidste spil i gruppespillet med favorit fra gruppe A. Mandag den 25. juni møder Samara de indenlandske spillere. Russernes rivaler er Uruguays landshold, der er kendt for sin fantastiske opstilling og den bedste duo af sydamerikanske angribere (Edinson Cavani og Luis Suarez).

Selvfølgelig håber russiske fans på fortsættelsen af deres yndlingsholds præstation i slutspillet, især da kvartett A ikke ser helt ufremkommelig ud. Derfor er det værd at nævne de mulige datoer for kampene i 1/8 finalen. I henhold til reglerne i FIFA World Cup 2018 mødes de to første landshold i gruppe A og B i elimineringskampe kryds-til-kryds. Det vil sige, hvis det russiske landshold tager 1. pladsen i sin gruppe, spiller det 1/8-kampen med det andet hold i gruppe B (hvor Portugal og Spanien er favoritter). Dette spil finder sted om aftenen den 30. juni i Sochi. Hvis russerne formår at komme ind i den afgørende fase af turneringen fra andenpladsen i deres kvartet, bestemmes dateringen af 1/8 finalen mellem hold B1 og A2 den første juli. Mødet finder sted i Moskva på Luzhniki-stadionet.

Jeg vil gerne tro, at det russiske landshold vil være i stand til at gå så langt som muligt langs turneringsgitteret. Men indtil starten af verdensmesterskabet ville det være udslæt at garantere landsholdet en plads i kvartfinalen.

Anbefalede: