Hvad Er Det Argentinske Landsholds Sammensætning Ved FIFA World Cup

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Det Argentinske Landsholds Sammensætning Ved FIFA World Cup
Hvad Er Det Argentinske Landsholds Sammensætning Ved FIFA World Cup

Video: Hvad Er Det Argentinske Landsholds Sammensætning Ved FIFA World Cup

Video: Hvad Er Det Argentinske Landsholds Sammensætning Ved FIFA World Cup
Video: PES 2020 - INDIA vs ARGENTINA Final - FIFA World Cup 2022 - Full Match - All Goals HD 2023, Marts
Anonim

Snart er Rusland vært for FIFA verdensmesterskabet blandt nationale hold. Mange forbund er begyndt at annoncere deres hold. En af de første til at gøre dette var det argentinske landshold.

Hvad er det argentinske landsholds sammensætning ved FIFA World Cup 2018
Hvad er det argentinske landsholds sammensætning ved FIFA World Cup 2018

Argentinas landshold kommer til verdensmesterskabet som en af de vigtigste favoritter. Ved den sidste turnering nåede hun finalen, og kun det gyldne mål for Mario Goetze fra Tyskland tillod ikke Lionel Messi at hæve den eftertragtede kop over hovedet. Derfor længes den store fodboldspiller i vores tid efter hævn og håber, at alt denne ende vil ende meget mere vellykket.

For nylig blev den endelige anvendelse af spillerne til hovedturneringen i fireårsperioden præsenteret. Det blev annonceret af Jorge Sampaoli, hovedtræner for holdet.

Argentina-hold til FIFA World Cup 2018

Målmænd:

Willie Caballero (Chelsea, England), Franco Armani (River Plate, Argentina), Nahuel Guzman (Tigres, Argentina).

Forsvarere:

Christian Ansaldi (Torino, Italien), Gabriel Mercado (Sevilla, Spanien), Nicolas Otamendi (Manchester City, England), Federico Fazio (Roma, Italien), Nicolas Tagliafico (Ajax, Holland), Marcos Rojo (Manchester United, England), Marcos Acuña (Sporting, Portugal).

Midtbanespillere:

Maximiliano Mesa (Independiente, Argentina), Christian Pavon (Boca Juniors, Argentina), Angel Di Maria (PSG, Frankrig), Giovanni Lo Celso (PSG, Frankrig), Javier Mascherano (Hebei China Fortune”, Kina), Eduardo Salvio (Benfica, Portugal), Lucas Biglia (Milano, Italien), Ever Banega (Sevilla, Spanien), Manuel Lancini (West Ham, England).

Angribere:

Sergio Aguero (Manchester City, England), Lionel Messi (Barcelona, Spanien), Gonzalo Higuain (Juventus, Italien), Paulo Dybala (Juventus, Italien).

Billede
Billede

I sidste øjeblik blev holdets hovedmand, Sergio Romero, såret og blev fjernet fra ansøgningen. Der var heller ikke plads i det for hovedmålscorer i Serie A, Mauro Icardi. Ingen af Zeniths femstjernede argentiner var med i det endelige bud.

I selve turneringen spiller det argentinske landshold i samme kvartet med Island (16. juni kl. 16:00 Moskva-tid), Kroatien (21. juni kl. 21:00) og Nigeria (26. juni kl. 21:00).

Selvfølgelig er der stadig et par uger før verdensmesterskabet, og nogen kan komme til skade og ikke spille i denne turnering. Desuden har Argentina to venskabskampe med landsholdene i Haiti (30. maj kl. 2:00) og Israel (9. juni).

Generelt ser sammensætningen af det argentinske landshold kampklar ud og kan meget vel svinge om hovedtitlen.

Hvor bor Argentinas landshold under verdensmesterskabet i 2018

Ved valg af bopæl foretog Føderationen sit valg på baggrund af det faktum, at det var let for spillerne at komme til kampene. Derfor vil det argentinske landshold være baseret i hovedstaden i et stille og hyggeligt sundhedskompleks "Bor". Det husede det russiske landshold under den hollandske træner Guus Hiddink. Placeringen er ideel til træning og andre inddrivelsesprocedurer efter kamp.

Hvad er planen for det argentinske landshold

Holdets træner foretrækker at spille med to defensive midtbanespillere i midten af banen. Jorge Sampaoli forsøgte også at spille tre centrale forsvarere i forsvaret. Men denne ordning er ikke den vigtigste. Alligevel foretrækkes spillet af fire forsvarsspillere. I angreb placerer spillerne sig i en diamant. I midten af angrebet er der en fremad, der understøttes fra kanterne af hurtige midtbanespillere. Lionel Messi handler oftest under angriberen eller bevæger sig til angrebets højre flanke. Gonzalo Higuain spiller midt i angrebet ved verdensmesterskabet i 2018. Denne spiller har erfaring nok i store turneringer, men der er et stort problem. I kampe med stærke modstandere går Gonzalo tabt på banen og scorer næsten aldrig. På midtbanen er valg af spillere ret rig såvel som i forsvar. Men målmandens stilling rejser spørgsmål. Sergio Romero er skadet og vil ikke deltage i turneringen. Forbliver veteranen Willie Caballero og to unge debutanter fra landsholdet.

Historien om det argentinske landsholds præstation ved verdensmesterskabet

Billede
Billede

1930 år

Den allerførste turnering bragte holdet relativ succes. Argentina nåede straks finalen og tabte mod Uruguay i denne kamp. Desuden blev der i det sidste spil brugt to fodboldbolde på én gang. En af dem blev præsenteret af uruguayanerne og den anden af argentinerne. I sidste ende var den samlede succes på Uruguays side.

1934 år

Dette verdensmesterskab blev for første gang afholdt i henhold til det olympiske system. Og argentinerne var ikke klar til elimineringskampene. I den første kamp blev de besejret af svenskerne og faldt ud af turneringen.

Argentina deltog ikke i de næste tre turneringer af politiske årsager.

1958 mod 1962

Ved disse turneringer kunne holdet ikke kvalificere sig fra gruppen og opnåede ikke et positivt resultat.

1966 år

I England viste argentinerne deres skarpe angribende spillestil for første gang og var i stand til at forlade gruppen. I ¼ i finalen kom de over værterne, som blev hjulpet af dommeren. Vesttysklands repræsentant fjernede ufortjent den argentinske kaptajn Ratinn og sendte sydamerikanerne hjem.

Verdensmesterskaberne i 1970 og 1974 var heller ikke vellykkede for argentinerne. Men verdensmesterskabet i 1978 bragte endelig dette land den eftertragtede titel. Ved den turnering blev Mario Kempes den rigtige stjerne. Han scorede meget og gav assists. Som et resultat blev han anerkendt som den bedste spiller i turneringen.

De næste par turneringer på landsholdet var den store Diego Maradona. I 1982 kunne han ikke fuldt ud afsløre sig ved verdensmesterskabet. Men 1986 var en reel fordel for denne spiller. Argentinas landshold var i stand til at vinde den anden og sidste titel i øjeblikket, og Diego Maradona blev den bedste spiller. Han var også tæt på at vinde verdensmesterskabet i 1990. Men i finalen var tyskerne i stand til at besejre argentinerne. Den sidste turnering for Diego Maradona var verdensmesterskabet i 1994 i USA. Men der spillede han allerede lidt, og hans form var ikke ideel. Som et resultat blev Argentina elimineret i 1/8 finalen.

1998 år

Holdet gik til Frankrig som en af favoritterne til titlen. Det omfattede også en stjerne - Gabriel Batistuta. Og selvom han scorede fem mål, tabte argentinerne i ¼-finalen mod hollænderne, ledet af Dennis Bergkamp.

2002 år

Årets landshold kaldes det stærkeste i argentinsk fodbolds historie. Det indeholdt Claudio Canigia, Oriel Ortega, Gabriel Batistuta, Roberto Ayala, Hernan Crespo, Juan Sebastian Veron og andre store spillere. Men ironisk nok kunne de ikke komme ud af gruppen. Efter at have besejret nigerianerne i den første kamp, tabte de mod briterne og lod uafgjort med svenskerne. Dette store hold gik hjem lige efter gruppespillet.

2006 år

Lionel Messi dukkede først op i denne turnering. Og selvom han stadig var meget ung, formåede han at score et mål. Generelt viste holdet et spektakulært spil, men tabte i ¼-finalen for tyskerne, turneringens værter.

2010 år

I denne turnering blev holdet ledet af den største spiller - Diego Maradona. Men igen kom det tyske hold i ¼-finalen. Denne gang sluttede det hele med nederlag, og argentinerne kunne igen ikke nå titlen som vinder.

år 2014

Denne turnering blev afholdt under tegnet af Lionel Messi. Han bragte sit hold til finalen, men igen de samme tyskere. I finalen vandt Tyskland 1-0 og chokerede hele Argentina. Derfor vil det kommende verdensmesterskab være afgørende for hovedstjernen Lionel Messi. Mest sandsynligt vil han være den sidste for ham i trøje på landsholdet.

Populær af emne.