Hvordan Var Det Russiske Landsholds Første Kamp Ved Euro

Det russiske landshold spillede det første spil i den sidste del af det europæiske fodboldmesterskab på åbningsdagen for denne turnering. Kampen med det tjekkiske landshold startede i Wroclaw, Polen, tre timer efter den officielle åbning af Euro 2012. Det blev set af næsten 41 tusind tilskuere på Meiski-stadionet og millioner af fans på tv-skærme derhjemme, i barer og fanzoner.

Hvordan var det russiske landsholds første kamp ved Euro 2012

I løbet af de første ti minutter af mødet var de tjekkiske spillere mere aktive end russerne - de holdt bolden længere og begyndte straks at trykke, da de mistede bolden. I det 12. minut fik vores spillere ret til et hjørne, som ikke førte til en scoringschance, men blev et tegn i kronologien, hvorefter en vis spiller fordel af det russiske landshold blev angivet. Og nøgleepisoden i denne halvdel, der skete et par minutter senere. Først aflyttede Alan Dzagoev bolden næsten midt på banen og udspilte to tjekkiske spillere og sendte den til højre flanke i vores angreb. Dette blev efterfulgt af en nøjagtig pasning til Alexander Kerzhakov, der skød på mål, men ramte stolpen, og Dzagoev, som igen var på det rigtige sted, sendte bolden i nettet. Efter at have indkasseret et mål blev de tjekkiske spillere tvunget til at angribe mere, hvilket skabte frie zoner i deres forsvar. I det 25. minut udnyttede russerne dette - Roman Shirokov forbandt Andrei Arshavin til angrebet, der sendte bolden ind i angrebslinjen, Kerzhakov. Han kunne ikke nå bolden, men Shirokov gjorde det meget godt, som allerede var flyttet til chokpositionen - stillingen var 2: 0. Så han forblev indtil pausen i kampen.

Den anden der begyndte med en udveksling af angreb - tjekkerne blev drevet frem af behovet for at komme tilbage, og vores spillere opgav ikke de muligheder, der dukkede op i denne forbindelse. Men ak, et af russernes angreb blev afbrudt af rivalerne så med succes, at en langtrækkende pasning bragte Václav Pilarzh næsten ansigt til ansigt med vores målmand. Tjekkeren indså øjeblikket 100%, og resultatet blev ikke så behageligt for det russiske landshold - 2: 1. Målet inspirerede modstanderne, og russerne havde brug for en stor indsats for at slukke deres aktivitet i angrebet. I midten af halvdelen formåede de at gøre dette, foruden begyndte spillerne fra begge hold at blive trætte af aktive handlinger. Begge trænere forsøgte at opfriske angrebet ved at foretage udskiftninger efter 73 minutter og derefter frigive endnu en spiller på 85 minutter. I vores hold erstattede Dick Advocaat først Kerzhakov med Roman Pavlyuchenko og derefter Dzagoev med Alexander Kokorin. Men før denne udskiftning formåede Dzagoev at skelne sig igen - efter en mislykket aflevering af Sergei Ignashevich sprang bolden fra den tjekkiske forsvarsspiller til Pavlyuchenko, som øjeblikkeligt sendte den til Alan, der ramte hårdt og præcist. Efter kun 3 minutter scorede Pavlyuchenko sig selv efter at have modtaget en aflevering fra Arshavin og slå den tjekkiske forsvarsspiller. Den russiske landsholds første kamp ved Euro 2012 sluttede med en score på 4: 1, hvilket styrkede fansens håb om en succesrig præstation af landsholdet ved denne turnering.