Baseballbat: Skabelseshistorie

Indholdsfortegnelse:

Baseballbat: Skabelseshistorie
Baseballbat: Skabelseshistorie

Video: Baseballbat: Skabelseshistorie

Video: Baseballbat: Skabelseshistorie
Video: Ой. Журналисты забыли про лучшую игру 2021 года 2024, Kan
Anonim

Historien om oprettelsen af baseballbats, på trods af den brede udbredelse af dette spil i USA, har sine rødder i helt andre stater. I dag er det at lave baseballbat en kunst og hårdt arbejde, standarder for kvalitet, form, vægt, størrelse og materiale.

Baseballbat: skabelseshistorie
Baseballbat: skabelseshistorie

Baseballbat: begyndelsen

På trods af at man i næsten hver anden amerikanske film kan se fragmenter fra et baseballkamp, hvor de største stjerner på banen er spillere med flagermus, blev flagermus mærkeligt nok opfundet i Rusland. De var uundværlige værktøjer til at spille det populære på det tidspunkt (14. århundrede) spilrundere. For at spille med succes blev massivt træ benyttet. De var ikke meget ens i form til moderne bits, men de blev også udvidet opad.

Interessant nok blev omkring samme tid et spil kaldet Schlagball spredt i Tyskland, hvis spillere også anvendte stamfar til den moderne flagermus. Tyske rundere ligner mest engelske.

Når vi taler om flagermus, er det umuligt at ignorere selve baseball-spillet, der stammer fra de britiske øer. En række boldspil har altid været populære blandt engelske sportsfolk. Boldene blev lavet i forskellige størrelser og i vægt, men små bolde til at spille gamle rundere og cricket var mest efterspurgte.

Som du ved, er det moderne Amerika beboet af både efterkommere af de indfødte indbyggere på fastlandet og indvandrere. Mange af dem kom fra de britiske øer og tilsyneladende tog de tilsyneladende sammen med deres ejendele, kultur og traditioner deres sportspræferencer til Novaya Zemlya.

Således er det sikkert at sige, at selv om baseball er hjemmehørende i de britiske øer, har det enkle bold- og stick-spil udviklet sig til nutidens baseball og flagermus i det moderne Amerika. Den første samling af baseballregler blev oprettet der i 1845.

Baseball bat i dag

Moderne baseballbats adskiller sig fra hinanden i størrelse, formål, vægt og materiale, som de er fremstillet af. Det er et produkt af højteknologiske fremstillingsprocesser, som omhyggeligt behandles og testes for egnethed, inden de falder i forbrugerens hænder.

Der er visse standarder, der gælder for professionelle beats. Fremstillingsmateriale, vægt og størrelse kontrolleres strengt af førsteklasses specialister. Der bør ikke være fejl, ikke kun spillerens karriere afhænger af dette, men også resultatet af hele spillet. Nogle gange samles flere stater i Amerika og undertiden flere dusin stater til særligt vigtige baseballkampe.

En standard flagermus må ikke være længere end 1.068 mm, dens vægt må ikke overstige 1 kg og dens tykkelse - 7 cm. Baseball flagermus er opdelt i professionel, semi-professionel og amatør. Sidstnævnte kan være lavet af hul aluminium. I de to første kategorier bruger fagfolk kun flagermus i massivt træ.

Anbefalede: