Hvordan Man Laver En Baseballbat

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Baseballbat
Hvordan Man Laver En Baseballbat
Video: Hvordan Man Laver En Baseballbat
Video: Magic with a Baseballbat 2023, Februar
Anonim

Baseball er en traditionel amerikansk sport. Det er ikke mindre populært i udlandet end hockey og amerikansk fodbold. Det vigtigste udstyr til enhver baseballspiller er en flagermus. Spillerne ramte bolden til hende. Typisk er bits lavet af metal og / eller træ. Du kan lave din egen flagermus, da baseball-flagermus i butikken normalt er ret dyre.

Hvordan man laver en baseballbat
Hvordan man laver en baseballbat

Instruktioner

Trin 1

Så først og fremmest, lagre på alle de materialer og værktøjer, der er nødvendige for at fremstille biten. Du skal bruge en blok træ. Det er bedst at vælge pinde fra ahorn, hvid aske, bambus og hickory. Få også fat i den mest almindelige træsav, cirkelsav, drejebænk, sandpapir, lineal og et sæt værktøjer til arbejde med træ.

Trin 2

Vælg nu størrelsen på din bit. Du skal bruge en cirkelsav til at justere blokken til de ønskede dimensioner. Det næste trin er at forme baren til en baseballbat ved hjælp af en drejebænk. Hvis du ikke har færdighederne til at arbejde på en drejebænk, ville det være bedre at henvende dig til fagfolk - de sparer dig meget tid og kræfter. Hvis du selv skal arbejde med maskinen, anbefaler vi kraftigt, at du ikke glemmer personlige værnemidler - beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller.

Trin 3

Så snart du giver stangen en mere eller mindre ønsket form, skal du tage en mejsel og begynde at arbejde på den. På denne måde kan du kontrollere mængden af ​​træ, du skyder.

Trin 4

Nu er det tid til at forme armen. Mål med et målebånd 4 cm fra den smalle ende af emnet - dette vil være længden af ​​håndtaget. Dernæst skal du begynde at skrælle træet i en cirkulær bevægelse - dette vil være mere bekvemt for dig selv.

Trin 5

Når du har dannet bitens håndtag, kan du antage, at arbejdet næsten er afsluttet. Det eneste, der er tilbage, er at slippe baseballbat med fint sandpapir for at give det en perfekt glathed og lak for at give flagermusen en glans. Du kan male det først og først derefter anvende lak.

Populær af emne.