Cykelalarm

Indholdsfortegnelse:

Cykelalarm
Cykelalarm

Video: Cykelalarm

Video: Cykelalarm
Video: Cykelalarm 2024, April
Anonim

Cyklen er længe blevet en almindelig og favorit transport for mange. Desuden gælder dette ikke kun for små bosættelser, men også for store byer. Naturligvis er hver ejer bekymret over sikkerheden for sin jernven. En cykelalarm hjælper med at beskytte køretøjer mod flykaprere.

Cykelalarm
Cykelalarm

Cykelalarmen er en pålidelig assistent til at beskytte dit køretøj. Hver ejer er bekymret over sikkerheden ved deres ejendom, fordi de ofte skal efterlade den på gaden, hvor der ikke er nogen specialiserede parkeringspladser til cykler. Det er der, at risikoen for kidnapning stiger mange gange.

Typer af cykelalarmer

Cykelalarmen er designet til at mindske sandsynligheden for køretøjstyveri. Dette er en hørbar sirene, der fastgøres til cykelrammen. Når der forsøges at stjæle, tænder sirenen, og ejeren ved, at nogen prøver at kidnappe.

Enhederne er fremstillet i flere varianter og har forskellige funktioner. For eksempel er der trådløse systemer, der ud over at advare om tyveri gør det muligt at finde en cykel inden for en radius på 200 m.

De bruges steder, hvor der ikke er nogen måde at parkere og låse den på. I dette tilfælde skal køretøjet efterlades bogstaveligt talt på gaden, hvor enhver forbipasserende kan tage det.

For at forhindre tyveri tænder en person alarmen, når han forlader køretøjet. Når du forsøger at stjæle, udløses en vibrationssensor inklusive en lydsirene. Således, hvis ejeren for eksempel gik til butikken i kort tid, så vil det ikke være svært at komme ud og fange tyven. Derudover vil svindleren selv, der ikke forventer noget lignende, i de første øjeblikke blive døvet af den gennemtrængende lyd af en sirene.

Driftsprincip

Princippet om cykelalarmens funktion er at sende et højt signal fra selve enheden og til kontrolpanelet til ejeren. Signaleringen tændes og slukkes ved hjælp af knapper på fjernbetjeningen eller nøglering.

Enheden til denne tyverisikringsenhed er meget enkel.

Standardfunktionerne for konventionel signalering er:

  • et højt signal med et lydstyrke på op til 120 dB;
  • evnen til at finjustere følsomheden i tid og afstand;
  • fjernbetjening;
  • ekstra mad i tilfælde af et længere ophold
  • alarm for lavt batteriniveau.

Ved at installere en alarm på din cykel kan du sikkert lade den være uden opsyn hvor som helst. Det fungerer analogt med et bilsignalsystem og underretter også ejeren om et forsøg på kidnapning.