Hvordan Man Bygger Brystmuskler Uden En Vægtstang

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Brystmuskler Uden En Vægtstang
Hvordan Man Bygger Brystmuskler Uden En Vægtstang

Video: Hvordan Man Bygger Brystmuskler Uden En Vægtstang

Video: Hvordan Man Bygger Brystmuskler Uden En Vægtstang
Video: TOP 5 BRYST ØVELSER 2024, Kan
Anonim

For at pumpe brystmuskulaturen op skal du udføre et sæt specielle øvelser. At opnå effekten vil kræve konstant træning. Forresten behøver du ikke gå i gymnastiksalen. Du kan også øve derhjemme.

Hvordan man bygger brystmuskler uden en vægtstang
Hvordan man bygger brystmuskler uden en vægtstang

Nødvendig

  • - vandret bjælke
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Gør push-ups med stængerne: tag fat i dem, så de lidt overstiger skulderbredden. I dette tilfælde skal benene bøjes, og armene skal rettes ud. Vip din krop lidt fremad og sænk dig selv og forsøg at sprede albuerne til siden. Uden pause skal du straks vende tilbage til startpositionen.

Trin 2

Gør push-ups på gulvet. Dette hjælper ikke kun med at udvikle og opbygge brystmuskulaturen, men også bestemme, hvilken tilstand de er i øjeblikket. Hvis du vil bevare muskeltonen, skal du udføre 15-20 gentagelser i et sæt. Men det er værd at bemærke, at en sådan standard ikke er designet til folk, der lige er startet deres studier. Begyndere skal gøre push-ups 8-10 gange pr. Sæt. Over tid kan du reducere antallet af tilgange og øge antallet af push-ups.

Trin 3

Bænkpress er en øvelse, der ikke er mindre effektiv. Sandt nok derhjemme er det svært at gøre (i gymnastiksalen ville det være meget lettere at gøre det). Så læg dig på gulvet, tag håndvægte i dine hænder, læg dine hænder på brysthøjde. Løft håndvægtene lige op, og stram dine brystmuskler. Sænk nu dine arme og gentag øvelsen med det samme. I gennemsnit skal 8-10 gentagelser udføres i en tilgang. Hvis du gør mindre, skal du øge vægten af håndvægte, og hvis du gør mere, skal du reducere deres vægt. En træning skal omfatte mindst tre tilgange.

Trin 4

Stå op mod en væg eller dørkarm og læg dine hænder på den. På samme tid skal du trykke som om du vil flytte hele væggen. Denne øvelse skal udføres i ca. et minut. Derefter skal du bøje lidt og øge trykket på brystet. Stå i denne position i endnu et minut. Glem ikke, at for at opnå resultatet skal du trykke med al din magt, ellers får musklerne ikke den rette belastning.

Anbefalede: