Sådan Pumpes Bryster Op Uden En Vægtstang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Bryster Op Uden En Vægtstang
Sådan Pumpes Bryster Op Uden En Vægtstang

Video: Sådan Pumpes Bryster Op Uden En Vægtstang

Video: Sådan Pumpes Bryster Op Uden En Vægtstang
Video: OMEGLE - STREAM HIGHLIGHTS BRYSTER OG 2500KR 2024, April
Anonim

Ikke alle mænd kan prale af at have fritid til at besøge gymnastiksalen, hvor du kan opnå perfekte brystmuskler. Men du skal ikke vippe din hånd mod dig selv. Du kan pumpe dine brystmuskler op uden en vægtstang. Det er nok at have viljen og et stort ønske om at fange beundrende kvindelige blik på sig selv.

Sådan pumpes bryster op uden en vægtstang
Sådan pumpes bryster op uden en vægtstang

Instruktioner

Trin 1

Du kan opnå de ønskede resultater på forskellige måder ved hjælp af visse øvelser. Det vigtigste er at overveje antallet af gentagelser og tilgange. Ideelt set er dette op til 4 sæt og 7 til 10 reps.

Trin 2

De mest effektive øvelser derhjemme er forskellige typer push-ups og håndvægtøvelser.

Trin 3

En regelmæssig push-up for at varme musklerne op.

Hænderne på gulvet er lidt bredere end skuldrene. Benene lukket sammen hviler mod gulvet med sokker. Bagsiden er helt lige. Sænk glat og hæv skarpt. Prøv at gøre op til 25 reps og 2-3 sæt.

Trin 4

Benene er højere end hovedet.

Armene er også bredere end skuldrene til gulvet. Fødder på en overflade (såsom på en stol). Gør push-ups, og hold øje med kroppen. Det skal være ligetil. Ved at udføre 4 sæt med 10-20 reps kan du opnå maksimale resultater.

Trin 5

Push-ups og strækninger.

For at styrke brystmusklen er det effektivt ikke kun at drive belastninger, men også strækkeøvelser. For eksempel er denne type push-up: armene på stole er bredere end skuldrene. Fødder også på overfladen (ideelt set over armene, for eksempel på en sofa). Sænk kroppen jævnt ned til den maksimale strækning af musklerne, når du ånder ud, hæver sig hurtigt. Ved at strække muskler vokser hurtigere. Gør så mange gentagelser, som din fysiske kondition tillader.

Trin 6

Dumbbell øvelser

Dumbbells kan købes i sportsafdelingen eller fremstilles af dig selv (hæld sand i to tomme cylindre). Byg en vandret overflade fra afføringen, læg dig på ryggen. Hold håndvægtene i lige arme foran dig. Spred dine arme til siderne, sænk dem under brystet, føl muskelspænding. Luk dine hænder. Udfør denne øvelse flere gange.

Trin 7

Endnu en håndvægtøvelse.

I stående stilling skal du strække armene med håndvægte fremad (håndfladerne mod hinanden). På samme tid skal du lægge dine hænder bag hovedet så vidt muligt. Dette skal gøres glat, ingen pludselige bevægelser. Sæt dine arme tilbage til deres oprindelige position. Det er også vigtigt at mærke spændingen i brystmusklerne, mens du udfører denne øvelse.

Trin 8

Muskler kan gøre ondt efter træning. Vær ikke bange - dette er en indikator for, at musklerne vokser. Når du træner regelmæssigt, skal du ikke glemme hvile. Bedre at gøre det hver anden dag. Så musklerne vil være i stand til helt at slappe af, og det er meget vigtigt.

Anbefalede: