Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Uden Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Uden Ben
Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Uden Ben

Video: Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Uden Ben

Video: Sådan Lærer Du At Lave Push-ups Uden Ben
Video: HOW TO: FULL PLANCHE PUSHUPS TUTORIAL TRAINING | PROGRESSIONS 2024, April
Anonim

Push-ups "uden ben" forudsætter først og fremmest god fysisk kondition. Det vil sige til at begynde med er det nødvendigt at udøve stærke belastninger på armene, da de vil have vægten af hele kroppen under push-ups "uden ben". Først og fremmest, prøv at begynde at gøre stædig armstyrke.

Sådan lærer du at lave push-ups uden ben
Sådan lærer du at lave push-ups uden ben

Instruktioner

Trin 1

Det er nødvendigt at udføre træning på en omfattende måde (da ikke kun armene, men også skulderområdet, torso og hele kroppen har brug for belastning). For at gøre dine arme stærkere og pumpede op, skal du udføre specielle øvelser. Her er nogle af dem: 1) tag ekspanderen og stræk armene fremad; prøv derefter at strække ekspanderen så bredt som muligt uden at bøje armene ved albuerne;

2) tag det ene håndtag af ekspanderen i din hånd, og træd på det andet, hviler derefter albuen på låret og bøj armen mod albuen. Lav disse øvelser så mange gange som muligt, tag en pause og gør to yderligere tilgange. Bemærk, at det er værd at øge belastningen gradvist, ellers kan du kun skade dig selv.

Trin 2

Glem ikke kroppens muskler og mavemuskler. Det er nødvendigt at ligge på ryggen, folde armene bag hovedet og løfte benene først fra gulvet og derefter den øverste del af kroppen. Du kan også trække knæene mod brystet og prøve at røre ved dit højre knæ med din venstre albue hver gang (og omvendt). Her er en anden øvelse: du skal ligge på din mave, strække armene fremad, bøje sig med en "båd" og svaje. Udfør alle øvelser i et hurtigt tempo i tre sæt hver (med fem minutters pauser). Juster antallet af gange i en af disse øvelser i overensstemmelse med dine evner (overdriv det ikke, ellers kan du "rive" musklerne eller trække dem).

Trin 3

Push-ups hjælper også med at gøre dine armmuskler stærkere. Brug dem i et hurtigt tempo, hold armene lidt bredere end dine skuldre (på denne måde får du de rigtige muskler til at "fungere"). Hvis du placerer armene for brede, vil belastningen være på skuldermusklerne. Til at begynde med er 20-30 push-ups nok, øg antallet gradvist til 50 og derefter til 100 om dagen.

Trin 4

Pull-ups hjælper dig med at opnå den ønskede fysiske form hurtigere. Pull-up øvelser skal udføres med hænderne skulderbredde fra hinanden, og samtidig berøre baren med din hage. Der er en anden mulighed: spred dine arme så vidt du kan, og træk dig derefter op og forsøg at røre ved stangen ikke længere med din hage, men med din nakke. Gør to eller tre tilgange hver gang efter hver en pause på ti minutter.

Anbefalede: