Sådan Lærer Du At Lave Sidevip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Lave Sidevip
Sådan Lærer Du At Lave Sidevip

Video: Sådan Lærer Du At Lave Sidevip

Video: Sådan Lærer Du At Lave Sidevip
Video: How to do a Tilt 2024, Kan
Anonim

Vil du lære, hvordan man laver sidevipninger? Husk, at dette enkle gymnastiske element er svært at mestre! Men hvis du er tålmodig, så hjælper et par træningsprogrammer dig med at gøre dit ønske til virkelighed. Undervisningen holdes i et rummeligt rum, der træner elementerne, og sørg for at bruge gymnastikmåtter for ikke at få alvorlige kvæstelser.

Sådan lærer du at gøre sidevip
Sådan lærer du at gøre sidevip

Instruktioner

Trin 1

Bestem den side, hvorigennem du vil være fortrolig med at gøre salto. Oftest er dette den, som "hjulet" udføres med. Mange gymnaster har det godt med højre side.

Trin 2

Mestre svinget i dine hænder - dette grundlæggende element skal bringes til automatisme. Udfør det i positionen som en kampposition (den såkaldte boksestilling), mens du ser fremad. Derefter begynder du glat at sænke din højre hånd nedad og fremad, og løft din venstre op og bøj dig rundt om kroppen nedenfra. Vip din krop til den ene side, og bøj dit venstre ben og tag det med din højre hånd. Løft din venstre hånd i dette øjeblik. Udfør denne bevægelse ca. 30 gange.

Trin 3

Styrk bevægelsen ved at ligge på måtterne. For at gøre dette skal du kun efterligne "sol" -elementet, når det er færdigt, træk dine ben ind med din højre hånd og drej på ryggen som en top.

Trin 4

Lær at lave gruppering. Squat ned og vikle dine arme omkring dine ben - dette er gruppering bevægelse. Det kan udføres med både for- og bagben gribende.

Trin 5

Skub af, drej med din højre side med en løbende start, med begge ben gemt ind. Denne bevægelse kan udføres med det ene ben og samtidig svingning af det andet, eller ved at skubbe af med begge ben på én gang - det hele afhænger af, hvad der er mere praktisk for dig. For at få et godt skub skal du placere din venstre fod på gulvet med din hæl og derefter rulle på tæerne. I denne position er det sværere at lave et stærkt skub, men varigheden øges, og svinget med højre ben bliver fyldigere. For at gå fra startkørslen til salto side, skal du udføre et lille spring med en svingning af armene.

Trin 6

Øv dig på at komme ud af trucken ved at rette begge ben sammen eller skiftevis. Prøv at "flyve ud" så højt som muligt for at lande på næsten lige ben.

Anbefalede: