Sådan Lærer Du Hurtigt At Lave Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Hurtigt At Lave Push-ups
Sådan Lærer Du Hurtigt At Lave Push-ups

Video: Sådan Lærer Du Hurtigt At Lave Push-ups

Video: Sådan Lærer Du Hurtigt At Lave Push-ups
Video: Наиболее эффективная тренировка груди дома (НЕ ТРЕБУЕТСЯ ОБОРУДОВАНИЕ) 2024, April
Anonim

Push-ups er den vigtigste fysiske træning i enhver sport. Faktisk stiger takket være musklernes styrke og styrke. Ved hjælp af push-ups kan du hæve kroppens generelle tone og gøre fremskridt i andre øvelser. Så hvordan lærer du hurtigt at gøre push-ups og gøre din krop mere modstandsdygtig?

Sådan lærer du hurtigt at lave push-ups
Sådan lærer du hurtigt at lave push-ups

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har svækkede muskler i dine arme og ryg, er det vanskeligt for dig at presse op fra gulvet, start med den enkleste type øvelser, som absolut enhver kan gøre. Stå en meter fra væggen, læg hænderne på den så bredt som muligt. Begynd at bøje dine albuer, spred dem til siderne, vip din krop til væggen. Bagsiden skal være lige, bøj ikke kroppen, kun arme skal arbejde her. Gentag denne øvelse så mange gange som muligt, og gå videre til næste niveau.

Trin 2

Til den næste øvelse har du brug for en form for støtte, det kan være en stol, bænk eller en gymnastikbold. Læg dine hænder på støtten, kroppen skal være i en jævn vandret linje, hold ryggen lige, hvil tæerne på gulvet. Kun hænder arbejder, kroppen forbliver ubevægelig. Alle disse øvelser hjælper dig med hurtigt at komme tættere på dit værdsatte mål - at lære at lave push-ups.

Trin 3

Gå på knæene, kryds dine ben sammen, læg dine hænder på gulvet. Bagsiden skal være lige, løft ikke bagdelene. Begynd at sænke dig langsomt med hovedet mod gulvet. Det kan være meget svært for dig at udføre denne øvelse, men efterhånden som du opbygger styrke, vil du kun komme videre. Husk, det vigtigste her er teknik, så det er bedre at gøre det rigtigt et par gange end mange gange alligevel. Derfor, hvis du endnu ikke er klar til dette niveau af push-ups, skal du gå tilbage til det forrige. Så snart du kan lave push-ups på denne måde tyve gange, kan du sikkert gå videre til fuldgyldige push-ups fra gulvet.

Trin 4

Så ret din ryg, bøj den aldrig eller flyt dine hofter, hvil håndfladerne på gulvet. Sænk dig langsomt, spred dine albuer til siderne. Hold øje med korrekt vejrtrækning: når du sænker, indånder, når du begynder at klatre op - udånder. Jog for at få korrekt vejrtrækning. Det næste skridt for dig kan være push-ups på dine næver eller fingre.

Anbefalede: