Sådan Lærer Du At Lave En Håndstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Lave En Håndstand
Sådan Lærer Du At Lave En Håndstand

Video: Sådan Lærer Du At Lave En Håndstand

Video: Sådan Lærer Du At Lave En Håndstand
Video: maxer.dk: Lær at lave håndstand - begynder 2024, April
Anonim

Enarmsstativet er et vanskeligt akrobatisk trick. For at mestre det har du brug for lang og hård træning. Dybest set afhænger succes af færdigheden i at overføre kroppens vægt korrekt fra to hænder til en.

Sådan lærer du at lave en håndstand
Sådan lærer du at lave en håndstand

Oprindeligt er det nødvendigt at udvikle muskelkomplekset. Træning tager en anden mængde tid, afhængigt af praktikantens individuelle kvaliteter. I gennemsnit tager det fra 1, 5 til 3 år, hvis undervisningen starter fra bunden.

Grundlæggende træning

Du skal prøve at stå på dine hænder og læne dine fødder mod væggen. Den største udfordring er behovet for at stå blankt mod murens plan. Først har du brug for hjælp fra en anden person til sikkerhedsnet.

Udviklingen af muskler til selvstøtte mod væggen tager fra 2 uger til en måned underlagt daglig praksis. Hvis der ikke er nogen, der beder om et sikkerhedsnet, skal du træne "broen". Denne stilling udvikler de grundlæggende muskler, du har brug for til enarmsstativ.

I løbet af træningen skal du prøve ikke at læne hovedet mod væggen, overvåge din vejrtrækning, den skal være jævn og fri. Når benene er på gulvet, kan du ikke løfte hovedet skarpt. Du skal forsigtigt massere din pande med din hånd og hæve dig forsigtigt.

Hvordan får jeg fødderne væk fra væggen?

Når du frit kan stå på dine hænder nær væggen i 45 sekunder, kan du fortsætte til næste øvelse. Det er nødvendigt at bevæge fødderne langsomt væk fra væggen. Hvis du kan holde fast i dine hænder i op til 8 sekunder, skal du bevæge dig væk fra væggen og øve dig midt i rummet.

Du er nødt til at lægge dine hænder på gulvet og hæve dine ben, som i den forrige øvelse. Det skal huskes, at væggen er væk, og tag ikke for skarpe spark. Jo stærkere frastødningen fra gulvet er, desto hurtigere føles tyngdekraften. Derfor skal benene løftes forsigtigt og meget forsigtigt.

Prøv at blive i en tohånds stativ. Når du er god til at udføre træningen med delt ben. Nogle gange opnås en holdning med lige ben kun med en stærk afbøjning i lændeområdet.

For at kroppen skal være jævn, skal du indledningsvis lære at gøre en holdning i en split uden at lægge dine ben bag ryggen. Når det er muligt at blive stærkere i denne position, kan benene gradvis bringes sammen, så vil der ikke være nogen afbøjning i ryggen. Du skal lære at stå på dine hænder i op til 45 sekunder.

Balancering af færdighedsudvikling

Det er nødvendigt at træne en særlig position, hvor betingelserne for udvikling af musklerne, der er nødvendige for at balancere, forbedres. Muskelkomplekser udvikler sig kun under sådanne forhold, hvor en person har placeret sig.

Hvis du vil stå på den ene hånd, og du aldrig har været i stand til det før, skal du bevæge dig mod målet uden at ryste. Spred dine ben i garn, overfør din kropsvægt omhyggeligt til den ene hånd. Du er nødt til at lære, hvordan man forbliver i en holdning, når anden hånd er på fingrene. Når det lykkes dig at holde ud i 20-30 sekunder, kan du træne i den sidste øvelse.

Balancerende fingre

Fingerne på den frigivne hånd skal løftes ad gangen, begyndende med lillefingeren. På samme tid, hold din balance, skynd dig ikke. Denne øvelse udføres bedst langsomt men korrekt.

Over tid, ved at opretholde balance, kan du kun hjælpe dig selv med den anden hånds mellem- og pegefingre. Brug derefter kun en finger, og fjern den også forsigtigt. Når det viser sig at roligt udføre elementet i 15 sekunder, skal du bringe dine ben sammen. Som et resultat kan du lære at stå på den ene hånd fra en stående stilling.

Anbefalede: