Sådan Lærer Du At Lave Tricks

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Lave Tricks
Sådan Lærer Du At Lave Tricks

Video: Sådan Lærer Du At Lave Tricks

Video: Sådan lærer du at lave en Wheelie! 2022, December
Anonim

Hvis du vil komme i gang med skateboarding, skal du ikke blive skræmt af de mange forskellige tricks. Faktum er, at mange af dem udføres på basis af mindre komplekse, men ikke mindre vigtige tricks. Grundlaget for skateboarding er faktisk kun et trick - Ollie (Ollie). Når du har mestret og finpudset dette trick, lærer du hurtigt resten.

Ollie er rygraden i alt det grundlæggende for enhver skater
Ollie er rygraden i alt det grundlæggende for enhver skater

Instruktioner

Trin 1

Tall ollie ser godt ud, så hver nybegynderskøjter ønsker at lære dette trick. Og der er ikke noget kompliceret her, du skal bare følge nogle tip.

Trin 2

Accelerér, bare ikke meget. Placer foden på din forreste fod tæt på de forreste bolte eller midt på brættet. Placer din joggingfod på halen (bagsiden af ​​tavlen). Bøj dine knæ, fokus, og gør dig klar til at hoppe.

Trin 3

En vigtig komponent i en allieret er klikbevægelsen. Et skarpt ryk, et spark (eller skub) med en løbefod på skateboardens hale og det næste skarpe skub fra jorden sammen med brættet umiddelbart efter tryk - dette er et klik. Skub kun af med løbefoden. Derefter styrer næsen på tavlen først op. Trickets højde afhænger nøjagtigt af klikets styrke og skarphed.

Trin 4

Ekstraktionen følger straks klik. Denne bevægelse udføres efter løft af halen på dækket fra jorden og løftet næsen på brættet for at udvide dit bræt. Strækning er det andet nøgleelement i ollie og er bevægelsen op og ned af den dominerende fods fod, drejet indad over snowboardets hud. Det er takket være denne bevægelse, at brættet kommer af overfladen.

Trin 5

Når du har mestret klik og tegning, er alt, hvad du skal gøre, at mestre touchdown. Det er ikke svært. Prøv at placere dine fødder i området omkring boltene, når du lander, så er sandsynligheden for brud på brættet (dette sker også) reduceret til næsten nul. Kontroller tyngdepunktet på din krop under flyvningen, så den ikke falder på midten af ​​skateboardet. Men du bør ikke læne dig tilbage eller fremad for meget - dit bord kan flyve ud under dine fødder ved landing eller (endnu værre) pause.

Populær af emne.