Sådan Lærer Du Basketball-tricks

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Basketball-tricks
Sådan Lærer Du Basketball-tricks

Video: Sådan Lærer Du Basketball-tricks

Video: Sådan Lærer Du Basketball-tricks
Video: How to Dribble Faster | Basketball Moves 2023, Marts
Anonim

Ud over det nøjagtige skud i basketball er der en række vigtige færdigheder til effektivt spil. En af dem er finter. Uden dem er det umuligt at overliste modstanderen og nærme sig ringen. Så hvad skal du gøre for at opnå hurtige resultater?

Sådan lærer du basketball-tricks
Sådan lærer du basketball-tricks

Er det nødvendigt

  • - Basketball;
  • - tilstrækkelig styrke og udholdenhed.

Instruktioner

Trin 1

Lær de første lave og kontrollerede finter. De skal bruges, når du tager bolden ud af det overmættede område af banen for at slå modstanderen, når han nærmer sig sit net, såvel som at føre bolden frem. For at udføre denne type dribling effektivt skal du sprede fingrene bredt og slappe af. Lad albuen næsten røre ved din krop og underarmen parallelt med gulvet. Skub bolden fremad med fingrene og hånden væk fra forsvareren. Bøj din krop fremad. Hold ryggen lige.

Trin 2

Udfør kontrolleret dribling, hvor du vil have bolden ikke højere end knæet. Men se altid fremad og vær klar til at aflevere bolden. Hvis din modstander vil hente bolden, skal du bruge en lav hoppe. Under en hurtig aflevering sætter forsvareren sin nærmeste arm og ben fremad. I dette tilfælde skal du bruge et højt spring, men med en ændring i retning eller bevægelseshastighed.

Trin 3

Prøv at slå din modstander i starten af driblingen, og til dette er det bedre at bruge dribling med dine skuldre og holde bolden fast. Hvis du har brug for at slå modstanderen, der dribler bolden, så tryk dine albuer mod kroppen og prøv med dine hænder at få fat i den hurtigt fra din modstanders hænder.

Trin 4

Træn højhastighedstog højfint. Brug dribling på brystniveau, når du løber i spidsen eller dribler bolden væk fra forsvaret, og når intet holdmedlem er åben for at modtage serven. I dette tilfælde kan du løbe i en forholdsvis høj holdning, men altid være klar til at videregive til den partner, der åbner op. Du kan også skifte til overvåget vejledning. Skub kuglen så langt væk fra dig som muligt for at øge hastigheden, dvs. skabe en skarpere kontaktvinkel med gulvet end med en kontrolleret dribling.

Populær af emne.