Sådan Lærer Du Basketball

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Basketball
Sådan Lærer Du Basketball

Video: Sådan Lærer Du Basketball

Video: Sådan Lærer Du Basketball
Video: ВЫЗВАЛИ ДЕМОНА МОРОЖЕНЩИКА в лагере блогеров! ТЕМНЫЙ МИР ИГРОВЫХ ЗЛОДЕЕВ! 2023, November
Anonim

I dag er basketball et ret populært sportsholdboldspil. For en uerfaren spiller kan denne sport virke som et ret vanskeligt spil, selvom det er en simpel opgave - at score en basketball i modstanderens kurv. Korrekt dribling, kasteteknik, blokering af spillere, teknikken til at distribuere spillere på banen - det er alle nuancer, der komplicerer spillet. For at lære basketball skal du huske de grundlæggende ingredienser.

Sådan lærer du basketball
Sådan lærer du basketball

Er det nødvendigt

træningsplads

Instruktioner

Trin 1

Gør. Spilleren kan kun bevæge sig rundt på banen, hvis bolden rammer gulvet med jævne mellemrum (højst 2 trin). Det er forbudt at drible en basketball med begge hænder såvel som at bære den. Højden, hvormed bolden hopper, bør ikke overstige en persons højde. En uerfaren spiller skal øve sig på at drible bolden med hver hånd separat og kun holde øje med den.

Trin 2

Udsende. Passering er det grundlæggende princip i basketball. Selv den hurtigste spiller kan ikke bevæge sig rundt på banen med en kuglehastighed. Derfor skal du efter at have afleveret bolden til en anden spiller på dit hold indtage en passende modtagelsesposition eller sikre, at bolden smides uhindret.

Trin 3

Bevæger sig uden bolden. Kun en spiller har bolden til enhver tid i løbet af spillet. For andre spillere på holdet er opgaven at fuldføre angrebet og modstanderne - aflytning, udvælgelse eller forsvar.

Trin 4

Kaster bolden i kurven. For at vinde basketball er du nødt til at score så mange bolde som muligt i modstanderens kurv samt forsvare din kurv. Du skal øve teknikken med at kaste fra forskellige positioner på banen, kropspositioner, når du stopper eller bevæger dig.

Trin 5

Udvælgelse. Bolden skal være i holdets besiddelse, selv når du gik glip af skuddet. Antallet af rebounds er en ret vigtig indikator for både spilleren og holdet som helhed.

Anbefalede: