Hvordan Det Russiske Ishockeyhold Udførte Sig Ved Verdensmesterskabet I

2012-verdensmesterskabet i ishockey fandt sted fra 4. til 20. maj. Spillene blev afholdt i to nabolande: Finland og Sverige, mere præcist i deres hovedstæder - Helsinki og Stockholm.

Hvordan det russiske ishockeyhold udførte sig ved verdensmesterskabet i 2012

De 16 landshold blev opdelt i to grupper: Rappu N, der spillede de indledende etappekampe på isen i Hartwall Arena i Helsinki, og Gruppe S (som omfattede det russiske landshold), som spillede den indledende etape på Globe Arena i Stockholm. I henhold til resultaterne af kampene nåede følgende hold slutspillet: fra gruppe H - landsholdene i Canada, USA. Finland og Slovakiet, fra gruppe S - hold fra Rusland, Sverige, Tjekkiet og Norge. Det russiske landshold var det eneste, der vandt alle de 7 kampe i den indledende fase.

Derefter spillede vores hold konsekvent kampe med det norske landshold i kvartfinalen efter at have vundet med en score på 5: 2 og med det finske landshold i semifinalen efter at have vundet med en score på 6: 2. I det sidste sidste møde skulle hun spille med det slovakiske landshold, der besejrede canadierne i kvartfinalen (4: 3) og i semifinalen - Tjekkiet (3: 1).

Kampen om guldmedaljerne fandt sted den 20. maj på isen i Hartwall Arena. Stadionet var fyldt til kapacitet. Det russiske landshold blev betragtet som den utvetydige favorit, men slovakkerne skulle aldrig have været undervurderet. Selve det faktum, at de nåede finalen og slog så formidable rivaler som canadierne og tjekkerne, sagde meget.

Og slovakkerne beviste straks, at de er meget beslutsomme. Allerede i andet minut af den første periode åbnede de en konto! Kaptajnen på deres landshold Z. Haro overraskede vores målmand med et kraftigt kast fra den blå linje. En sådan start kunne have afskrækket nogen, men til fordel for vores spillere blev de ikke forvirrede, greb initiativet og begyndte at skabe farlige øjeblikke ved porten til det slovakiske hold. I det 10. minut lavede Datsyuk en præcis langdistancepasning til Ovechkin, han brast ind i zonen og lavede en aflevering fra venstre side til Semin, der kastede pucken i målmand Lacos mål. Den anden del af perioden blev afholdt i tokantede angreb, holdene gik til pause med samme score 1: 1.

I det 6. minut af anden periode scorede vores hockeyspillere det andet mål, Perezhogin scorede. Og i det 14. minut blev resultatet 3: 1, da Tereshchenko og Shirokov dygtigt implementerede en to-til-en exit. Efter kun to minutter fløj pucken igen ind i porten til Laco efter et kast fra Semin, der kom en mod en med den slovakiske målmand.

Vores hockeyspillere "fangede modet", og selvom slovakkerne stædigt modstod modangreb, var resultatet af kampen allerede klart. I den tredje periode scorede det russiske landshold yderligere to mål for slovakkerne og indrømmede et som svar, da de spillede i mindretal. Den endelige score er 6: 2 til vores fordel. Det var en meget smuk og velfortjent sejr! Alle sportskommentatorer bemærkede enstemmigt det høje niveau i vores hold, som ikke efterlod modstanderen nogen chance.