Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Presterede Ved Verdensmesterskabet I

Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Presterede Ved Verdensmesterskabet I
Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Presterede Ved Verdensmesterskabet I
Video: Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Presterede Ved Verdensmesterskabet I
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2023, Februar
Anonim

Det russiske fodboldlandshold deltog i verdensmesterskabet i 2018 som værtsland. Før turneringen håbede fans ikke rigtig på russiske fodboldspillers succesrige præstationer, men i virkeligheden viste alt sig anderledes. Hvordan presterede det russiske landshold i slutningen af ​​verdensmesterskabet i hjemmet?

Hvordan det russiske fodboldlandshold presterede ved verdensmesterskabet i 2018
Hvordan det russiske fodboldlandshold presterede ved verdensmesterskabet i 2018

Ifølge resultaterne af lodtrækningen i december 2017 kom det russiske landshold i gruppe A, hvor dets rivaler var Uruguay, Saudi-Arabien og Egypten. Alle disse hold repræsenterede andre kontinenter og var mystiske for den russiske fan.

Det russiske landshold spillede en række venskabskampe før turneringen, hvorefter hovedtræner Stanislav Cherchesov meddelte den endelige ansøgning om 23 spillere til turneringen. Blandt dem var begge Artem Dzyuba og Denis Cheryshev, som senere blev holdets rigtige ledere, skønt deres deltagelse i verdensmesterskabet var i tvivl.

I det første spil besejrede Rusland Saudi-Arabien med en score på 5: 0. Mødets virkelige helt var Denis Cheryshev, midtbanespilleren til den spanske Villarreal. Han scorede to meget vigtige og smukke mål. På samme tid gik Denis først ind i banen midt i første halvleg efter Alan Dzagoevs skade.

I det andet spil mod det egyptiske landshold spillede Artem Dziuba en nøglerolle, men Denis Cheryshev udmærker sig også. Som et resultat blev sejren vundet med en score på 3: 1, og det russiske landshold garanterede for første gang i moderne historie sig en udgang til 1/8 finalen.

Den tredje kamp mod Uruguay efterlod et blandet indtryk på fans og specialister. Ja, holdet tabte 3: 0, men denne kamp besluttede ikke noget. Russernes rival i 1/8 finalen var det spanske landshold.

Før kampen var favoritterne spanske fodboldspillere. De inkluderer mange stjerner i verdensfodbold. Men det russiske landshold er meget godt indstillet på spillet. Efter at have indkasseret et mål i begyndelsen af ​​kampen sprang russerne tilbage med et straffespark fra Artem Dzyuba. Derefter forsvarede holdet heroisk deres mål og bragte mødet til en straffesparkskonkurrence. Og her steg den virkelige stjerne af Igor Akinfeev. Målmanden var i stand til at afvise to spark fra straffesparket, og et af dem blev sparket i flugt. Hendes fans kaldte straks Akinfeevs gyldne ben. Og de russiske fodboldspillere scorede alle deres skud og præsenterede en reel overraskelse ved at nå ¼-finalen.

På kvartfinalen blev Kroatiens landshold rival for det russiske landshold. Fans over hele landet ventede ivrigt på starten af ​​kampen, og spillerne skuffede ikke. De havde et meget godt møde og kunne endda vinde i reguleringstiden, men igen var der en straffesparkskonkurrence. Denne gang scorede Fedor Smolov og Mario Fernandez ikke mod Rusland, og kun en kroatisk spiller kunne ikke slå målmanden. Derfor gik det kroatiske hold længere, men det russiske hold gav en rigtig ferie til alle fodboldfans i dette land.

Blandt spillerne viste Igor Akinfeev, Ilya Kutepov, Sergey Ignashevich, Mario Fernandez, Roman Zobnin, Alexander Golovin, Daler Kuzyaev, Denis Cheryshev og Artem Dzyuba sig strålende.

Populær af emne.