Hvordan Russiske Atleter Presterede Ved Verdensmesterskabet I Det Individuelle Løb

Indholdsfortegnelse:

6 piger fra landsholdet i Den Russiske Føderation gik til start med at storme en 15 kilometer afstand og 4 skudlinjer. Finca Kaisa Makarainen, slovakiske Nastya Kuzmina blev betragtet som favoritterne af det enkelte løb i Slovenien. Imidlertid tog Dorothea Wierer føringen i konkurrencen. Hvordan sluttede løbet for vores atleter i Pokljuka?

Skiskyttere klatrer

Individuel race start

Dorothea Wierer sluttede første etape bedre end sine modstandere. Efter hende blev Katharina Innerhofer, Persson Lynn, Susan Dunkley optaget på listen over forfølgere. Andre rivaler gik godt bag dem i tide.

Den russiske atlet Ulyana Kaisheva skød på skydebanen uden miss, men var 25 sekunder bag Dorothea i tide.

På udsat skiftede lederen. Den første position blev indtaget af en atlet fra Tyskland Denise Herrmann. Hun slog Wierer med 4,9 sekunder.

Afstand skiskyttere

Kamp for lederskab

Følgende begivenheder i det enkelte løb blev husket for den konstante ændring af lederen. Løbet blev ledet af Franziska Preuss. Senere blev hun imidlertid omgået af den amerikanske Dunkley. Derefter gentog alt i løbet af løbet igen. Den tyske kvinde tog føringen igen. Hun dækkede tre skydebaner uden miss. Dette resultat tillod hende at komme foran skiskytteren fra USA.

Den finske atlet Kaisa Mäkärainens riflepatroner gik glip af mål på det første skydebane. Hun undlod at lukke 4 mål i skyderiet. Sådan ærligt svagt arbejde reducerede dramatisk muligheden for at kæmpe om medaljer på podiet.

Den russiske skiskytter Katya Yurlova glædede sine fans over udsat skydning. Hun ramte alle målene og sluttede 6. i løbet, 18 sekunder tilbage på skiløb fra nummer et.

Irina Starykh klarede skyderiet og tog den mellemliggende 4. plads. Hun var 23 sekunder bag race leder Monika Heunisch.

Den første skiskytter, der afsluttede det individuelle løb i Pokljuka, var Wierer. Nøjagtigheden af hendes optagelse var unøjagtig. Hun gik glip af to gange og straks efter målgangen gik hun i rummet.

Ira Starykh forstyrrede fansen med en stødende fejl i slutningen af konkurrencen. Han tillod hende ikke at stole på at vinde en medalje.

Skiskytter ved skydebanen

Afslutning af løbet

Konkurrencen i Slovenien viste sig at være ret dramatisk. Den ukrainske atlet Yulia Dzhima ramte alle 20 mål og slog Monica Hoynisch polka med 3,3 sekunder.

Repræsentanterne for Østeuropa klatrede op på podiet. Julia Dzhima vandt førstepladsen. Ukraineren viste sig ikke kun som en førsteklasses skydespil, men også som en hurtig skiløber. Sølvmedaljen gik til Hojnisch, bronzen gik til den tjekkiske Marketa Davidova.

Sejren omgåede russerne. De sluttede uden for 10. position. Starykh tog 12. plads, Valya Vasnetsova blev 13.. Kaisheva, Vasilyeva, Yurlova-Perth var ikke engang inkluderet i top 20.

Tabet af vores atleter viste sig at være ret irriterende for deres fans. På trods af russernes store ønske om at påtvinge deres modstandere en kamp, kunne de ikke få de eftertragtede medaljer. Vi kan kun håbe, at heldet vil være på siden af vores skiskyttere i næste løb.