Hvordan Russiske Skiskyttere Udførte Sig I Herrenes Individuelle Løb I Pokljuka

Indholdsfortegnelse:

Den 6. december så millioner af russere mændenes individuelle løb ved verdensmesterskabet i Pokljuka, Slovenien. Hvordan udførte atleterne fra det russiske skiskytterhold? Hvem blandt de atleter, der deltog i konkurrencen, var i stand til at opretholde roen, udfordre ikke kun modstandere, men også modstå tågen over Pokljuka, sporet brudt af ski?

Afstand skiskyttere

Den individuelle konkurrence i 20 kilometer skulle begynde den 5. december. Det fandt ikke sted på grund af den tætte tåge i Pokljuka. Starten blev udsat til den næste dag.

Skiskyttere i mål

Samlet stilling for mænd

Mange skiskyttere forudsagde forkert vejrudsigten. De troede, at det ville sne efter løbet, så de besluttede at køre i 2. gruppe. Martin Fourcade startede som den mest ekstreme deltager. Han konkurrerede ikke kun med andre skiskyttere, men også med et skispor, der dækkede Pokljuka med tåge. Dens tidsforløb var ikke høj. Fourcade fokuserede al sin opmærksomhed på at skyde. Efter at have ramt alle målene på 3 skudlinjer havde han stor chance for at vinde. På den sidste fase af løbet blev han 2. og tabte til den tyske skiskytter Shemp. Sidstnævnte gik glip af, når de skyder, hvilket eliminerer muligheden for at vinde guld.

Afstand skiskytter

I fravær hævdede tyskeren Johannes Kühn sejren i herrenes individuelle løb. Martin Fourcade klarede opgaven. Han gik ikke glip af skydelinjen, han var 16 sekunder foran Kuehn. Der kunne imidlertid ikke være noget spørgsmål om sejr endnu, fordi tidsforsinkelsen mellem dem var faldende. 1000 meter før målstregen blev den halveret. Det var tydeligt, at Martin Fourcade havde kontrol. Han krydsede målstregen foran tyske Johannes Kühn med 4 sekunder. Med sin sejr beviste franskmanden, at han med rette betragtes som en enestående, fremragende atlet. Johannes Kühn indtog 2. position. Bronzemedaljen blev vundet af en skiskytter fra Østrig Simon Eder. Tyskeren lavede ingen fejl på skydebanen, men han viste ikke den hurtigste tid. Konkurrencen blandt mænd blev afsluttet af ukraineren Sergey Semenov (6. plads), repræsentanten for Norge Vetle Christiansen (11. plads). Blandt de 5 bedste ledere er den slovenske atlet Jacob Fak, tyske Simon Schemmp.

Skiskyttere ved et afstandsløb

Hvordan beviste skiskytterne fra Rusland sig i løbet?

Russiske skiskyttere har vist sig at være yderst overbevisende. Vores atleter skød enten godt på skydebanen, men viste dårlig tid på afstand eller omvendt. Hvis hastigheden på Alexander Loginov og Dmitry Malyshko blev opsummeret, ville det være muligt at vinde en medalje. Dmitry tog 12. pladsen, og Alexander, med hastigheden på Fourcade og 3 misser, endte i 29. position. Eliseev Matvey viste sig godt. Han lavede 2 skydefejl og blev skubbet tilbage til 31. position. Dette resultat tillod ham at indtage 20. pladsen.

Nordmanden Johannes Boe viste sig hurtigst på afstand. Han overvandt løbet som et lyn og sluttede med 3. straffe 7. Martin Fourcade tabte 1 minut 11 sekunder i hastighed. Franskmanden tog kun 13. pladsen i tide. Det samme resultat blev vist af den russiske biathlete Loginov.

Aleksey Slepov viste den 20. gang på afstand, men lavede 6 misser på skydebanen. Han tog først en plads i 7. ti. Latypov svigtede fuldstændigt det enkelte løb. Han var sent til start, skød dårligt, gik langsomt afstanden. Edward tog kun 99. plads.

Unge skiskyttere fra Den Russiske Føderation er endnu ikke klar til at erobre podiet. Erfarne atleter Loginov og Malyshko skal først forbedre deres skydning. Skydning uden fejl hjælper skiskyttere med at kvalificere sig til medaljer.