De Bedste Russiske Skiskyttere

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Russiske Skiskyttere
De Bedste Russiske Skiskyttere

Video: De Bedste Russiske Skiskyttere

Video: De Bedste Russiske Skiskyttere
Video: Skálova simultánka - Mnichov 1938 - skutečné pozadí a cíle 2024, April
Anonim

Skiskydning er en af de sportsgrene, hvor russiske atleter altid har udført på et højt niveau. Derfor tror og håber russerne, at skiskyttere ved vinter-OL i Sochi vil yde et betydeligt bidrag til sparegrisen på vores landshold. Det vil selvfølgelig ikke være let at gøre dette, fordi konkurrencen i skiskydning er meget stærk. Men som du ved, hjælper huse og vægge. Med hvem af atleterne er vores håb om skiskydning forbundet?

De bedste russiske skiskyttere
De bedste russiske skiskyttere

Stærkeste skiskyttere i Rusland

Ifølge resultaterne fra de sidste konkurrencer og medicinske indikatorer omfattede mænds skiskydningsteam: Anton Shipulin, Dmitry Malyshko, Evgeny Ustyugov, Evgeny Garanichev, Andrei Makoveev, Alexey Volkov, Alexander Loginov, Alexey Slepov, Alexander Pechenkin og Maxim Tsvetkov. Stillingen som hovedtræner besættes af Nikolai Lopukhov, hans assistenter er Sergey Konovalov og Pavel Lantsov.

Fem flere skiskyttere - Ivan Tcherezov, Maxim Chudov, Sergey Klyachin, Timofey Lapshin og Maxim Maximov er i landsholdets reserve. De trænes i henhold til et individuelt program.

Hvem blev medlem af kvindernes skiskytterhold

Kvindelige skiskyttere er opdelt i to grupper og træner efter forskellige metoder. En af dem ledet af Alexander Selifonov inkluderer Olga Vilukhina, Ekaterina Yurieva, Valentina Nazarova, Irina Starykh, Marina Korovina, Anastasia Zagoruiko og Olga Podchufarova. Den anden gruppe, coachet af Wolfgang Pichler og Pavel Rostovtsev, inkluderer Olga Zaitseva, Svetlana Sleptsova, Ekaterina Shumilova og Ekaterina Glazyrina. Flere flere skiskyttere er i reserve og træner individuelt.

Det skal bemærkes, at denne division blev udført både på atletens personlige anmodning og ved beslutningen af trænere fra det russiske landshold. Resultaterne af V. Pichlers arbejde på trods af hans store ry i skiskydning kan endnu ikke kaldes opmuntrende for det russiske hold. Mange skarpe kritik blev fremsat mod ham. Imidlertid har Pichler gentagne gange udtalt, at han forbereder atleter specifikt til de olympiske lege med forventning om, at de vil nå deres højdeform i starten af konkurrencen. Og mellemresultater af hensyn til et sådant mål kan ofres.

Ifølge vicepræsidenten for den russiske skiskydningsunion V. Maigurov kan sammensætningen af landsholdet muligvis stadig gennemgå ændringer. Den endelige liste vil blive godkendt inden 15. januar 2014. Da hovedmålet er at udføre succesfuldt ved OL, er det muligt, at nogle af atleterne vil gå glip af verdensmesterskabet.

Anbefalede: