De Bedste Russiske Bobslædere

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Russiske Bobslædere
De Bedste Russiske Bobslædere
Video: De Bedste Russiske Bobslædere
Video: Buranovskiye Babushki - Party For Everybody - Live - Grand Final - 2012 Eurovision Song Contest 2023, Februar
Anonim

Bobsleigh og skeletkonkurrencer er et spændende syn. Når alt kommer til alt flyver atleter langs isrenden med stor hastighed og klarer samtidig stadig at vælge den mest optimale position på svingene for at spare en ubetydelig brøkdel af et sekund, hvilket i sidste ende kan føre til sejr. Ved de kommende vinter-OL vil en meget stædig kamp helt sikkert blusse op blandt verdens stærkeste bobslædere. Hvad er chancerne for det russiske landshold, og hvem vil blive inkluderet i det?

De bedste russiske bobslædere
De bedste russiske bobslædere

Hvad boblestrenerne siger

Ifølge hovedtræner Pierre Luders er det russiske nationale bob- og skelethold klar til at konkurrere med selv de mest fremtrædende rivaler. Kontroltræning efter sommerperioden viste, at atleterne er i god form. De klarer sig godt. Den endelige sammensætning af landsholdet vil blive bestemt den 19. januar 2014 under hensyntagen til resultaterne opnået i begyndelsen af ​​oktober på Paramonovo-basen i Moskva-regionen såvel som i Sochi under testene af det olympiske spor.

En af hovedopgaverne i træningslejren i Sochi vil være at teste nye racerbiler - "bønner", som vil blive brugt af russiske atleter ved OL i 2014. Derudover planlægger busserne at teste forskellige kompositioner af "to" og "fours" for at finde de mest optimale.

Hvem kan deltage i det russiske landshold i bobslæde

Den mest titlerede atlet og hovedkandidaten til landsholdet er den fortjente sportsmester Alexander Zubkov, der vandt en sølvmedalje i Torino i 2006 og en bronzemedalje i Vancouver i 2010. Han er højt respekteret af sine holdkammerater, der hylder hans erfaring og professionalisme.

Zubkovs firma består med en høj grad af sandsynlighed af atleten Maxim Belugin, der er en international sportsmester. Han blev sølvmedalje på et af stadierne i verdensmesterskabet i 2012.

Alexey Negodailo, en international sportsmester, der vandt en sølvmedalje ved verdensmesterskabet i 2013, betragtes med rette som en af ​​de stærkeste russiske bobslædere. Der er ingen tvivl om, at trænerne allerede har føjet hans navn til listen over det olympiske hold.

Næsten helt sikkert bliver Alexander Kasyanov, der gentagne gange har vundet verdens- og europacup-etaperne, og Denis Moiseichenkov, der vandt sølvmedaljen fra verdensmesterskabet i den canadiske by Whistlere i 2012, inkluderet i landsholdet.

Populær af emne.