Alexander Ovechkin Er Den Bedste Russiske NHL-snigskytte

Alexander Ovechkin Er Den Bedste Russiske NHL-snigskytte
Alexander Ovechkin Er Den Bedste Russiske NHL-snigskytte

Video: Alexander Ovechkin Er Den Bedste Russiske NHL-snigskytte

Video: Alexander Ovechkin Er Den Bedste Russiske NHL-snigskytte
Video: Alexander Ovechkin Александр Овечкин - NHL Greatest Goalscorer - Career Highlights 2024, Kan
Anonim

I januar 2016 lærte alle sportsfans navnet på den bedste russiske snigskytte i NHLs historie i øjeblikket. Det var kaptajnen på Washington Capitals venstre fløj Alexander Ovechkin.

Alexander Ovechkin er den bedste russiske NHL-snigskytte
Alexander Ovechkin er den bedste russiske NHL-snigskytte

Historien om russisk hockey kender mange fremragende atleter, der skinnede på skøjtebanerne i verdens stærkeste liga. Nogle af dem er allerede blevet beæret over at være i Hockey Hall of Fame i Toronto. Sådanne hædersbevisninger blev givet til spillerne i slutningen af deres hockeykarriere. Derfor er der intet navn til Alexander Ovechkin blandt russiske hockeyspillere i Toronto gym.

Alexander, med tilnavnet "The Great" i NHL, var i sin 11. sæson i NHL i stand til at nå målstregen, som endnu ikke har adlydet nogen af de russiske legionærer i NHL. Den 10. januar 2016 scorede Alexander Ovechkin sit 500. mål mod Ottawa Senators i sin NHL-karriere i den regulære sæson. I samme kamp "udvekslede" Alexander det sjette hundrede - hvilket gjorde en dobbelt. Således formåede Alexander Ovechkin på tidspunktet for midten af sæsonen 2015-2016 at score 501 gange i 802 kampe.

I lang tid var Sergei Fedorov, der tilbragte 20 sæsoner i NHL (1248 spil i den almindelige sæson), rekordindehaver for mål scoret i NHL blandt russiske spillere. Sergei, der for nylig blev optaget i berømmelseshockeyhallen, var i stand til at score 483 gange. Ovechkin havde brug for færre spil for at bryde Fedorovs rekord for mål, men Alexander er stadig ringere end den fremtrædende veteran i mål + pass-systemet.

Alexander Ovechkin fortsætter stadig sin hockeykarriere, så der kommer rødt lys bag modstanderens mål mere end én gang efter scorede mål. Det er bemærkelsesværdigt, at milepælen på 500 mål i NHL ikke snart bliver slået af indenlandske legionærer. Fremragende strejkere i 90'erne er allerede pensioneret (Mogilny, Bure). Ilya Kovalchuk spiller tilsyneladende ikke længere i NHL. Alle disse angribere har krydset linjen med 400 mål, men dette er betydeligt ringere end Ovechkins rekord. Det er ikke tilfældigt, at Alexander i øjeblikket betragtes som verdens bedste hockey.

Vi kan allerede tale om den fremragende karriere hos Alexander Ovechkin, der kun mangler Stanley Cup og titlen som olympisk mester. Russiske fans håber dog, at disse titler erobres af Alexander som en del af deres klub og vores landshold.

Anbefalede: