De Bedste Russiske Snowboardere

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Russiske Snowboardere
De Bedste Russiske Snowboardere

Video: De Bedste Russiske Snowboardere

Video: De Bedste Russiske Snowboardere
Video: Norske F-16 identifiserer russiske fly under Baltic Air Policing 2023, Juni
Anonim

Snowboarding er en af de yngste olympiske discipliner. Denne sport, der består af at stige ned fra en snedækket skråning på et specielt bræt, blev inkluderet i programmet for de Olympiske lege i 1998 under en konkurrence i den japanske by Nagano. Snowboard er opdelt i følgende discipliner: grænseovergang, slalom, parallel slalom, kæmpe slalom, parallel kæmpe slalom, super kæmpe slalom. I Rusland er denne sport stadig dårligt udviklet, men nogle af vores landsmænd har allerede opnået ganske høje resultater.

De bedste russiske snowboardere
De bedste russiske snowboardere

Resultater af OL i Vancouver i snowboarding

Ved de sidste olympiske lege tog russiske Stanislav Detkov fjerdepladsen i storslalomkonkurrencen. Desuden havde han enhver chance for at vinde en bronzemedalje, men porten åbnede ikke i starten, og vores atlet faldt naturligvis og viste som et resultat det værste resultat i sammenligning med modstanderen (han var 0, 96 sekunder bag sig). Hvis vi også overvejer, at hans rival, en franskmand ved navn Mathieu Bosetto, brød reglerne, mens han passerede banen, havde vores olympiske komité enhver grund til at indgive en protest og opnå en genstart. Af ukendt grund kom denne protest imidlertid ikke fra komitéen, og Stanislav måtte være tilfreds med en "træmedalje".

Den bedste snowboarder fra det russiske landshold, Ekaterina Tudegesheva, viste det tiende resultat i konkurrencen.

Hvem kan deltage i det russiske olympiske snowboardhold ved legene i Sochi

Selvfølgelig vil de allerede nævnte Detkov og Tudegesheva blive inkluderet i teamet af snowboardere. Desuden vandt Ekaterina verdensmesterskabet to gange efter Vancouver. Dette skete i den samlede stilling og i den parallelle slalom.

Helt sikkert vil Alena Zavarzina også slutte sig til vores hold, der, selvom det ikke lykkedes at udføre i Vancouver, blev verdensmester i parallelkæmpeslalomen næste år.

Bror og søster Andrey og Natalya Sobolev betragtes som meget stærke og lovende snowboardere. Især Natalia, der tog syvende plads ved verdensmesterskabet sidste år og fjerde på en af verdensmesterskabet.

Ekaterina Ilyukhina, en multipel vinder og medaljevinder af det russiske mesterskab, har gode chancer for at blive inkluderet i landsholdet. Og en meget ung (hun er kun 15 år gammel), men meget lovende pige ved navn Christina Paul kan medtages i reserveholdet. De endelige lister over deltagere i Olympiaden er endnu ikke klar.

Populær af emne.