Mest Velegnet Yoga Til Stillesiddende Mennesker

Mest Velegnet Yoga Til Stillesiddende Mennesker
Mest Velegnet Yoga Til Stillesiddende Mennesker

Video: Mest Velegnet Yoga Til Stillesiddende Mennesker

Video: Mest Velegnet Yoga Til Stillesiddende Mennesker
Video: Yoga for begyndere derhjemme. Sund og fleksibel krop på 40 minutter 2024, April
Anonim

Når man vælger hvilken type fysisk aktivitet, man vil gøre, ville det være godt for en person at tænke over, hvad hans krop faktisk mangler i sin hverdagslige virkelighed. Hvis en person beskæftiger sig med fysisk arbejde ved hovedjobbet, vil han sandsynligvis ikke tænke på yderligere at indlæse sin krop i sin fritid. Og hvis en person beskæftiger sig med intellektuelt arbejde og arbejder ved en computer, så skal han tænke på, hvilken slags belastning kroppen stadig har brug for at give.

Kriya yoga
Kriya yoga

Den moderne mand bruger meget tid i siddende stilling. Vi sidder normalt ved computeren, hjemme og på arbejdet, når vi går på forretningsrejse, i en privat bil og offentlig transport. Når det er tid til weekenden, får kroppen sjældent det arbejde, den har brug for. Vi ser enten en film eller går på en cafe og besøger, hvor vi sidder ved bordet. Alt dette er vidunderligt. Fra et synspunkt, at kampen for overlevelse har reduceret tempoet kraftigt, og vi ikke længere har brug for konstant at løbe et sted og anstrenge for meget. Men er denne bevægelse nok til, at vores krop forbliver i god form? Nej, bestemt ikke nok!

Lignende vanskeligheder med manglende fysisk bevægelse blev opdaget af antikens vismænd, der mediterede i flere timer i træk i den samme ubevægelige kropsholdning. Og Kriya Yoga kom dem til hjælp. Kriya Yoga er en dynamisk praksis, hvor bevægelser vælges i en bestemt rækkefølge. Det skal bemærkes, at disse kriyas vælges på en sådan måde, at alle større muskelgrupper er involveret i en session.

Under udøvelsen af kriya yoga arbejder vi på de muskler, der ikke bruges i vores normale liv, men alligevel skal de være i god form for at lade kroppen forblive sund i lang tid.

Så vi besluttede, at kriya yoga er det, vi har brug for. Hvor starter du? Ideelt set skal du starte med at tilmelde dig et yogacenter. En erfaren lærer vil vise dig, hvordan du praktiserer Kriya Yoga.

Bemærk, at der for begyndere er muligheder for at udføre kriyas, hvor øvelsessættet er det samme, men de udføres på kortere tid. Men selvom du befinder dig i en blandet gruppe, hvor begyndere og praktikere med erfaring er engagerede, kan du selv regulere belastningen. I yoga er princippet om harmoni og ikke-vold vigtigt. En erfaren yogainstruktør vil helt sikkert fortælle dig om dette.

Anbefalede: