Hvilken Træner Er Velegnet Til Sider, Bagdel Og Hofter

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Træner Er Velegnet Til Sider, Bagdel Og Hofter
Hvilken Træner Er Velegnet Til Sider, Bagdel Og Hofter

Video: Hvilken Træner Er Velegnet Til Sider, Bagdel Og Hofter

Video: Hvilken Træner Er Velegnet Til Sider, Bagdel Og Hofter
Video: HIP DIPS WORKOUT | Side Booty Exercises 🍑 | How to get wider hips and get rid of hip dips (15 min) 2024, April
Anonim

En smuk og fit figur er ikke kun en kvindes stolthed, men også en mulighed for at tiltrække beundrende blik fra mænd. Eksperter betragter balder og lår som et af de mest problematiske områder af det retfærdige køn. Men du kan gøre disse dele af kroppen ideelle, du skal bare vælge den rigtige træner.

Hvilken træner er velegnet til sider, bagdel og hofter
Hvilken træner er velegnet til sider, bagdel og hofter

Instruktioner

Trin 1

På markedet for sportsudstyr er der et stort udvalg af træningsudstyr til enhver smag og indkomst. Kun valg af en sådan sort er undertiden meget vanskelig. Hvis vi taler om simulatorer, der hjælper med at udarbejde bagdel, hofter og sider så meget som muligt, vil vurderingen se sådan ud: stepperen er i første omgang med hensyn til effektivitet efterfulgt af en elliptisk og en motionscykel, og løbebåndet lukker disse fire.

Trin 2

Fitnessinstruktører og professionelle atleter er meget skeptiske over for stepperen. Dette skyldes simulatorens for snævre fokus, men i kampen for en smuk røv og elastiske bagdel er træningstræner den første assistent. En anden utvivlsom fordel ved denne enhed er dens kompakthed. Den lille størrelse giver dig mulighed for at bruge simulatoren derhjemme og endda i de lejligheder, hvor området er begrænset. For at gøre dette skal du bare vælge en mini-stepper, som efter klassen let kan fjernes under en seng eller sofa. For at få smukke balder og hofter anbefales det at træne på stepperen 5 dage om ugen i mindst 30 minutter. Med denne tilgang vil resultatet ikke længe vente.

Trin 3

Den næste simulator er elliptisk. Bevægelserne på den minder om en skitur: ben og arme bevæger sig skiftevis. En elliptisk træner bruger i modsætning til en stepper meget flere muskler og giver dig mulighed for at arbejde ikke kun underkroppen, men også hele kroppen. Derudover er stødbelastningen på leddene og knæene på ellipsen betydeligt lavere end på nogen anden simulator, og der er færre kontraindikationer for at udøve den. Derfor, selvom den elliptiske træner er mindre effektiv for ben, hofter, sider og bagdel, er den mere skånsom mod leddene.

Trin 4

Hvis vi taler om en motionscykel, så er den også meget god og kan hjælpe med at finde smukke og velegnede ben. Problemet ligger i følgende: Jeg ved ikke alt, hvordan man gør det korrekt på simulatoren. Nogle mennesker slapper af og træder på maskinen, når de går på en motionscykel, mens de læser et magasin eller taler i telefon. Men for at træningen skal lykkes og give det ønskede resultat, skal du sidde korrekt, holde din kropsholdning og ikke "rulle rundt" i forskellige retninger. Kun med denne tilgang, når alle musklerne er samlet og fungerer, kan du finde en smuk krop. Det anbefales at træne på en stationær cykel hver dag i 30 minutter.

Trin 5

Og den sidste træner, der hjælper med at træne benmusklerne, er løbebåndet. På det er kalvemusklerne involveret, ved at ændre lærredets hældningsvinkel kan du øge belastningen på balderne og lårets forside. Derudover bidrager løbebåndet til kroppens samlede vægttab. For optimal fedtforbrænding og for at give figuren appetitlige former anbefales det at træne 5 gange om ugen. I dette tilfælde skal du løbe i 45 minutter ved lav hastighed uden at stoppe eller tage en pause.

Anbefalede: