Øvelser Til Smukke Hofter Og Bagdel Derhjemme

Øvelser Til Smukke Hofter Og Bagdel Derhjemme
Øvelser Til Smukke Hofter Og Bagdel Derhjemme

Video: Øvelser Til Smukke Hofter Og Bagdel Derhjemme

Video: Øvelser Til Smukke Hofter Og Bagdel Derhjemme
Video: EFFEKTIV BOOTY-WORKOUT PÅ 3 MINUTTER 2024, April
Anonim

De fleste kvinder, især med starten af den varme sæson, begynder at kæmpe for en slank krop. Lår og balder betragtes som det mest problematiske område for størstedelen af dem, der ønsker at tabe sig. Men i denne kamp for harmoni er øvelser til hofter og balder meget nyttige. Med lidt udholdenhed og karakterstyrke er det let nok at få et så længe ventet og ønsket resultat.

Øvelser til smukke hofter og bagdel derhjemme
Øvelser til smukke hofter og bagdel derhjemme

Ud over kvalitetsernæring bør nogle af disse øvelser udføres regelmæssigt:

  • fulde og ufuldstændige squats (mulig med håndvægte);
  • sving ben skiftevis;
  • saks;
  • løft af bækken og ben
  • skråninger.

For et mere effektivt resultat er det nødvendigt at gentage disse handlinger hver dag, men på grund af mangel på tid er det tilladt at ty til dem mindst hver anden dag. Samtidig anbefales det at engagere sig i aktiv sport og føre en aktiv livsstil ved at udnytte enhver mulighed for at gå, erstatte korte afstande med transport og bevæge sig med elevator. Spring, løb og gå er uundværlige øvelser i denne sag.

Det anbefales at starte hver lektion med en let opvarmning og varme musklerne op, som forbereder dem til den kommende belastning. Sådanne øvelser kan være at danse, gå op ad trappen, en motionscykel, løbe på stedet eller enhver simpel energisk aktivitet. Yderligere skal du gå direkte til øvelserne, mens hver af dem skal gentages 20-25 gange. Når du udfører fysiske øvelser for hofter og bagdel, skal du være opmærksom på vejrtrækning, som ikke skal være skarp og intermitterende, men tværtimod glat. Ved maksimal belastning skal du udånde, og efter at have erhvervet den oprindelige startposition, inhalere.

Der er udviklet mange metoder, der returnerer kvinder til smukke former, blandt hvilke der er øvelser derhjemme. Nogle forholdsvis lette belastninger vil blive diskuteret nedenfor.

  1. Når du har slået dig ned på gulvet med maven nede, skal du placere dine arme parallelt med kroppen og bøje benene spredt på siderne. Stram derefter hofterne med knæene og stræk dem op. Mens du udfører denne øvelse, skal du holde din ryg afslappet og stramme dine gluteal- og lårmuskler.
  2. Yderligere, mens du forbliver i samme udgangsposition, skal du placere dine hænder under lårene med hænderne opad. At krydse anklerne og lukke knæene er det nødvendigt at hæve kroppen og forsøge at gøre dette så højt som muligt.
  3. Så skal du ligge på den ene side og læne dig på din albue. Benet nedenunder skal danne en ret vinkel med kroppen, og overbenet skal løftes. Når du griber fat i underbenet på det hævede ben med din hånd, skal du løfte det andet, mens det ikke bøjes.
  4. Efter disse øvelser skal du rulle over på ryggen. Placer dine hænder under bagdelen (håndfladerne skal vendes ned). Løft derefter skiftevis dine ben og træk tåen fremad, så benmusklerne er spændte.
  5. Så skal du ligge på den ene side igen. Placer den anden hånd foran kroppen. Ben, der er bøjet ved knæene, løftes skiftevis og trækkes så langt tilbage som muligt.

At opretholde den rette tilstand af hofter og balder kræver regelmæssig træning, men med mindre indsats end med det formål at få muskelmasse.

Anbefalede: