Sådan Slipper Du Af Rygsmerter For Stillesiddende Mennesker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Rygsmerter For Stillesiddende Mennesker
Sådan Slipper Du Af Rygsmerter For Stillesiddende Mennesker

Video: Sådan Slipper Du Af Rygsmerter For Stillesiddende Mennesker

Video: Sådan Slipper Du Af Rygsmerter For Stillesiddende Mennesker
Video: Ondt i lænden - behandl dig selv 2024, April
Anonim

Rygsmerter forekommer hos de fleste mennesker, der tilbringer deres dage i stillesiddende tilstand. De opstår i en ung alder, og hvis de ikke behandles tidligt, bliver de kroniske. Ved at udføre enkle øvelser vil du lære at slippe af med rygsmerter for en stillesiddende person.

Bagsiden er sund
Bagsiden er sund

Er det nødvendigt

  • Sportsuniformer.
  • Gymnastikmåtte.
  • Noget fritid.

Instruktioner

Trin 1

Start med en opvarmning. Som du allerede har forstået, er dette råd at udøve fysisk træning. Derfor skal du gøre dem korrekt. Forbered din krop til stress, du skal starte med at løbe på plads - 10 minutter, ikke mindre. Den anden opvarmningsøvelse er "Elvis". Det ene ben føres frem, bøjet ved knæet. Det andet efterlades, skubbes lidt tilbage og bøjes også ved knæet og rører ved gulvet med det. Vinklen er mindst 90 grader, og dette er reglen for begge ben. I et spring skal du ændre benpositionen. Gentag 5 gange på hvert ben. Opvarmningen slutter med en squat i plie - udføres fra en position med benene langt fra hinanden, 15 squats. Føddernes stilling ændres ikke, bækkenet på tidspunktet for huk skal flyttes så langt tilbage som muligt.

Trin 2

Lad os udføre "Kitty". Husk på, at startpositionen er en håndflade og et knæstativ. Bagsiden er afrundet og "afrundet" ved udånding, positionen af arme og ben ændres ikke. 15 gentagelser.

Trin 3

Lad os lave en dyb squat. Ben - skulderbredde fra hinanden. Du er nødt til at squatere lavt - så albuerne ligger på knæene, som om de hviler på dem. 15 squats.

Trin 4

Lad os lave en "cobra". Position - liggende på din mave. Placer dine håndflader på gulvet nær dine skuldre og løft din overkrop. Prøv at rette din ryg og vippe hovedet lidt tilbage. 15 gentagelser.

Trin 5

Lad os løbe på plads og løfte vores knæ højt. Alternativt kan du nå med dit venstre knæ til din venstre håndflade og med dit højre knæ til din højre. Armene er bøjet ved albuerne i en vinkel på 90 grader. 27 reps for hvert ben.

Trin 6

Lad os lave en strækøvelse. Sidd på gulvet, stræk dine ben og stræk armene mod dine fødder. Træk ikke i tåen, medmindre du har en "danser" -strækning.

Trin 7

Lad os udføre squat jump. Spred dine ben brede, sæt dig ned. Hop fremad, bagud. Gentag 28 gange på hver side.

Trin 8

Lav en øvelse for at strække dine muskler. Stå med dine ben så bredt som muligt. Stræk hænderne til din venstre fod, hold, træk vejret dybt, i 4 indånding-udånding. Flyt til midten, gentag indånding og udånding 4 gange, stræk til højre ben, hold 4 indåndinger og udåndinger.

Trin 9

Lad os dvæle i "baren". Gør det på lige arme og hvil dem på gulvet. Også dine tæer skal hvile på gulvet. Hold ryggen lige. Vær tålmodig. Udførelsestid - 15 sekunder.

Trin 10

Stræk musklerne. Stå med et knæ bøjet. Uden at sprede hofterne og holde det "stående" ben lige, tag fat i foden af det bøjede ben, og hold det i 28 sekunder. Gør det samme for det andet ben.

Anbefalede: