Sådan Tilføjes Motion, Mens Stillesiddende

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Motion, Mens Stillesiddende
Sådan Tilføjes Motion, Mens Stillesiddende
Anonim

Stillesiddende arbejde er farligt for menneskers sundhed, som lægerne aldrig ophører med at advare om. Rygsmerter, overvægt, spinal sygdomme, dårlig blodcirkulation, hvilket reducerer hjernens effektivitet og aktiviteten i andre dele af kroppen - det er konsekvenserne af sådan arbejde. For at forhindre disse problemer er det nødvendigt at træne regelmæssigt, tage pauser under arbejdet, gå og lave lidt opvarmning.

Sådan tilføjes motion mens stillesiddende
Sådan tilføjes motion mens stillesiddende

Instruktioner

Trin 1

Ingen fysisk aktivitet og sport hjælper, hvis du sidder forkert under arbejdet. En ubehagelig kropsholdning, som en person tager i flere timer, fører uundgåeligt til stagnation af blod i nogle dele af kroppen, til problemer i rygsøjlen og rygsmerter. Din arbejdsplads skal være så behagelig som muligt - dine hænder skal være på bordet, din ryg skal være lige, dine fødder skal være på gulvet. De fleste kontorarbejdere sidder i specielle computerstole, som betragtes som mere komfortable, men faktisk er det meget mere fordelagtigt at sidde i en almindelig stol med en hård ryg end i en billig stol. Eller vælg selv en dyr, ortopædisk stol af høj kvalitet, der tager højde for alle personens anatomiske træk.

Trin 2

Gør det til en regel at lave lidt opvarmning hver halve time uden at rejse sig fra stolen. Indstil en alarm eller timer, og brug et par minutter på et par korte øvelser. Foretag sving og vipning med hovedet, rotationsbevægelser med skuldrene, stræk, læn dig tilbage i en stol, sid med lukkede øjne.

Trin 3

Stå op fra din arbejdsplads hver time for at strække dine led, få blodet til at cirkulere bedre gennem din krop og strække dine muskler. Det er ikke nødvendigt at lave en fuld øvelse, det er nok at gå lidt, lave et par bøjninger, hoppe - vælg enhver fysisk aktivitet, det vigtigste er ikke at sidde.

Trin 4

Efter fire timer på arbejdsdagen skal der være en længere pause. Ideelt set en time ved frokosttid. Et måltid tager sjældent så lang tid, tilbring resten af tiden til din krop og ikke til at arbejde. Gå udenfor, tag en tur, hvis det er muligt - besøg et fitnesscenter på arbejdspladsen, stræk eller træne lidt. Dette vil ikke kun aflaste dig af de sundhedsmæssige problemer forbundet med stillesiddende arbejde, men det vil også hjælpe dig med at rydde hovedet og komme tilbage til arbejde med fornyet kraft.

Trin 5

Spil sport - enhver aktivitet, du kan lide, vil gøre. Sport er ikke kompatibel med en normal arbejdsplan, men du behøver ikke alvorligt engagere dig i træning og bruge halvanden time på træning flere gange om ugen. Du kan starte fra ti til femten minutter, det vigtigste er regelmæssighed. Forøg gradvist denne tid til en halv time og udsæt dig ikke for alvorlig stress for ikke at afslutte denne aktivitet. Når alt kommer til alt, behøver du ikke at blive en stærk atlet og holde din krop og dit helbred i form.

Anbefalede: