Sådan Mister Du Armhulefedt: Motion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du Armhulefedt: Motion
Sådan Mister Du Armhulefedt: Motion

Video: Sådan Mister Du Armhulefedt: Motion

Video: Sådan Mister Du Armhulefedt: Motion
Video: ПЛОХОЙ Сиреноголовый И ХОРОШИЙ Картун Кэт! ЧЕЙ ПАРЕНЬ КРУЧЕ?! Харли полюбила Сиреноголового! 2023, December
Anonim

Selv hos tynde piger kan armhulerne blive tilgroet med uattraktive fedtruller. Og nogle gange er det meget vanskeligt at give denne zone et fit look. For ikke at nægte dig selv fornøjelsen af at bære åbne toppe og sexede T-shirts om sommeren, skal du begynde at lave nogle enkle øvelser nu.

Sådan mister du armhulefedt: Motion
Sådan mister du armhulefedt: Motion

Ernæringseksperter og fitness-trænere er overbeviste om, at foldene, der rammer armhulerne, slet ikke er overvægtige, men simpelthen utilstrækkeligt udviklede muskler i brystet og biceps. Et lignende problem opstår hos mennesker, der bruger det meste af deres tid ved computeren og ikke overvåger deres kropsholdning. Som et resultat afbrydes blodgennemstrømningen til vævene, og der dannes grimme ruller under hænderne. Derfor er det kun specielle øvelser og ikke diæter, der hjælper med at fjerne fedt fra armhulerne.

Sådan håndteres et problem hver dag

For at holde dine armhuler i form skal du lave et par enkle øvelser hver dag. For eksempel, når du sidder ved dit skrivebord i lang tid, skal du afsætte tid til opvarmning. Stå op, stræk, drej dine skuldre og arme. Hvis pladsen tillader det, skal du lave et par push-ups, i det mindste fra en stol eller sofa. Derudover skal du overvåge din kropsholdning i løbet af arbejdsdagen, prøve at læne dig mindre på stolens bagside og bruge rygmuskulaturen mere.

Det ville være ideelt at tilmelde sig svømning eller formning, som du kan besøge efter arbejde. Hvis dette ikke er muligt, hjælper et sæt elementære øvelser, der er lette at udføre derhjemme, med at fjerne fedt fra armhulerne.

Mest effektive øvelser

Den første øvelse udføres med en lille kugle eller pude. Stå lige, fødderne skulderbredde fra hinanden, hold bolden med armene udstrakte fremad. Klem den elastiske overflade rytmisk med dine håndflader i et minut, og føl biceps og brystmuskler stramme sig. Gentag derefter handlingerne med armene hævet over hovedet og derefter med albuerne bøjet foran brystet.

At strække håndklædet betragtes som lige så effektivt. Tag et stykke elastisk stof med begge hænder i en afstand på 0,5 m og stræk det langsomt til siderne. Sørg for, at dine skuldre forbliver ubevægelige. Ved slutpunktet skal du rette de spændte arme i 1 minut og derefter slappe af i 10 sekunder. Gør derefter øvelsen med dine lige arme hævet over dit hoved. Gentag mindst 5 gange.

Følgende øvelse er taget fra yoga. "Dolphin Pose" - som det kaldes - styrker fremragende ikke kun armhulerne, men også biceps, skrå muskler og korset. Stå i en plankeposition parallelt med gulvet - læn dig på dine albuer, bortset fra skulderbredde fra hinanden, luk dine hænder i en lås, benene sammen, hvil dine fødder på tæerne. Når du ånder ud, skal du langsomt hæve dit bækken og rette knæene helt ud. Hold i toppen for en indånding og udånding, og sænk dig derefter tilbage i plankeposition. Hold dine hæle på samme niveau til enhver tid. For at gøre dette er det bedre at hvile dine fødder mod en væg eller sofa.

Når du begynder at håndtere folder i armhulerne, vil du forstå, at resultaterne er synlige fra de første klasser. Det vigtigste er ikke at holde op med at træne og se din kropsholdning.

Anbefalede: