Sådan Skakmat Hurtigt I Skak

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skakmat Hurtigt I Skak
Sådan Skakmat Hurtigt I Skak

Video: Sådan Skakmat Hurtigt I Skak

Video: Sådan Skakmat Hurtigt I Skak
Video: Sådan Vinder Du I Skak! 2024, April
Anonim

Skakspelet er et af de mest prestigefyldte intellektuelle spil opfundet af menneskeheden. Der er utallige varianter af bevægelser i skak, og med hvert træk er der flere og flere af dem. At vinde skak er en bekræftelse af spillerens mentale evner. I mellemtiden kan alle lære at slå nybegyndere, det er ret simpelt.

Skak er det mest populære brætspil i verden
Skak er det mest populære brætspil i verden

Er det nødvendigt

Skak

Instruktioner

Trin 1

Der er to måder at vinde på skak på. Den første er at tvinge modstanderen til at overgive sig og bevise sin overlegenhed i stykker eller position. Hvis modstanderen endnu ikke kender alle vanskelighederne i spillet, eller simpelthen ikke vil opgive sig selv, bliver han nødt til at skak mate ham. Skakmat er en check, hvorfra der ikke er noget forsvar, kongen kan ikke bevæge sig væk eller dække sig med et andet stykke.

Trin 2

"Børnemåtte" er en slags måtte, hvor sejren opnås i begyndelsen af spillet. En hurtig skakmat i dette tilfælde er lavet af dronningen og biskoppen. Et hurtigt skakmat kan kun bruges mod begyndere, da et hurtigt skakmat i modstrid med sådanne principper for skakstrategi som den konsekvente udvikling af brikker og etablering af et bondehus. Enhver nybegynder-skakspiller skal dog beherske denne teknik for at forstå det faktum, at en gevinst kan opnås uden en fordel på flere brikker - det er nok at finde modstanderens svage firkanter og etablere kontrol over dem.

Trin 3

For at sætte et barns skakmat med hvid (sort sætter det på samme måde) skal man udnytte svagheden ved den sorte bonde på f7-firkanten. Som du kan se på billedet, er denne sorte bonde svag, da den kun er beskyttet af den sorte konge. Whites første træk skulle rydde vejen for kongens biskop (på f1) og dronningen. Dette er en bevægelse med e2-bonden til e4-firkanten. Dernæst skal du placere biskoppen på c4-pladsen og dronningen på h5-pladsen. Derefter, hvis f7-bonden stadig er uforsvaret, kan et barns skakmat sættes. Der er en variation af børns kompis, når forsvarssiden angriber dronningen med g-bonden (g6). Ikke skræmmende! I dette tilfælde skal du bare overføre dronningen til f3-firkanten. Og det næste skridt er at sætte en hurtig skakmat.

Anbefalede: