Hvem Er Den Bedste Fodboldspiller I Verden

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Den Bedste Fodboldspiller I Verden
Hvem Er Den Bedste Fodboldspiller I Verden

Video: Hvem Er Den Bedste Fodboldspiller I Verden

Video: Hvem Er Den Bedste Fodboldspiller I Verden
Video: Fem fodboldspillere verden aldrig glemmer 2023, December
Anonim

Fodbold er det mest populære spil i verden. Professionelle fodboldspillere modtager millioner af dollars og overvåges af et stort antal fans. Hvem kan kaldes den bedste spiller på "fodboldplaneten"?

Lionel Messi
Lionel Messi

Angreb

De angribende spillere er oftere end andre anerkendt som de bedste fodboldspillere i klubber, mesterskaber og rundt om i verden. Bundlinjen er enkel: de scorer mål og er direkte involveret i sejre. Hvilken dreng har ikke drømt om at score et mål i verdensmesterskabsfinalen! Derfor er kontrakter for angribere og angribende midtbanespillere normalt meget dyrere end målmænd, defensive midtbanespillere og defensive spillere.

Den portugisiske Cristiano Ronaldo er den nuværende ejer af Ballon d'Or (den vigtigste individuelle pris, der gives af fodboldsamfundet i slutningen af året) og har det engelske Premier League-mesterskab og UEFA Champions League-trofæet (den største klubturnering i verden). Han har den højeste hastighed, er en mester i usædvanlige finter. I årevis perfektionerede han teknikken til at udføre frispark, hvilket efterfølgende resulterede i hundredvis af mål mod de stærkeste klubber og landshold i verden. Cristiano er en fodboldstjerne og en af verdens bedste fodboldspillere.

Lionel Messi, angriber for Barcelona og Argentinas landshold, er en konstant rival med Cristiano Ronaldo om titler og titlen som den bedste fodboldspiller i verden. Han er ikke høj (på et tidspunkt led han af mangel på væksthormon, men Barcelona-lægerne var i stand til at helbrede ham), men dette forhindrer ikke Messi i at være trussel fra alle klubber og landshold i verden. Messi blev tildelt Ballon d'Or fire gange i træk. Lionel betragtes af millioner af fans over hele verden som deres idol.

Beskyttelse

I øjeblikket er forsvarere højt respekterede, som kan støtte angrebet med hurtige flankerende handlinger. Backen af Real Madrid og det brasilianske landshold, Maicon, har gentagne gange scoret mål fra kanten af feltet. Dani Alves, John Terry og Per Meptesacker har gentagne gange bragt Sevilla, Chelsea og Arsenal til klubtitler.

Historie

Den store sovjetiske målmand Lev Yashin blev anerkendt som den bedste fodboldspiller i verden. Han formåede at holde de engelske, tyske og brasilianske strejker tilbage i verdensmesterskabet i 1966 (USSR-landsholdet tog den fjerde plads dengang) og opnåede også det olympiske mesterskab i 1960 i Melbourne. For sine fænomenale spilleegenskaber modtog Yashin kaldenavnet "Black Spider".

Det største antal mål blev scoret i hans karriere af den store brasilianske angriber Pele. Det er svært at fastslå det nøjagtige antal vellykkede handlinger fra brasilianeren (på grund af manglen på professionel statistik på det tidspunkt), men det overstiger pålideligt tusind. Selvfølgelig skal man også tage højde for niveauet for fodbold, der vokser hvert år. I dag er professionel fodbold blevet meget tørrere end i midten af det 20. århundrede. Men på det tidspunkt var den bedste fodboldspiller Pele, hurtig, teknisk og metodisk, og det er ikke let at bryde sin rekord.

Forsvarer Franz Beckenbauer oprettede det tekniske tyske hold, som vi kender det den dag i dag. Han var kaptajn på landsholdet og hans oprindelige klub - Bayern München, blev snesevis af gange Tysklands mester, to gange - verdensmesteren i Europa og Europa. Indtil nu er han benchmark for spillet for hundredvis af forsvarsprofessionelle.

Perspektiv

Det er vanskeligt at forudsige, hvem der bliver verdens bedste fodboldspiller i fremtiden. Der er knyttet store forhåbninger til Barcelonas angriber Neymar. Han blev købt fra brasilianske Santos til en rekord på 120 millioner euro, og i det første år, hvor han spillede for den catalanske klub, blev han den tredje målscorer af eksempler: efter Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Høje resultater og teknisk spil vises også af spilleren fra Milan og det italienske landshold Mario Balotelli (Super Mario).

Anbefalede: