De Bedste Skisportssteder I Verden

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Skisportssteder I Verden
De Bedste Skisportssteder I Verden

Video: De Bedste Skisportssteder I Verden

Video: De Bedste Skisportssteder I Verden
Video: Best i verden -Marit Bjørgen 2023, Marts
Anonim

Fans af ekstrem rekreation om vinteren glæder sig over starten på koldt vejr og sne som ingen andre. Selvom skiløb og snowboarding kan gøres når som helst på året, hvis der er muligheder, er det vigtigste at vælge det rigtige sted.

De bedste skisportssteder i verden
De bedste skisportssteder i verden

Rusland

Det mest berømte feriested i landet er selvfølgelig Krasnaya Polyana i Sochi. Efter OL i 2014 erhvervede han infrastrukturen. Billetter til Sochi fra Moskva og Skt. Petersborg kan findes relativt billige, men hoteller og priser på alt andet kan ikke kaldes lave.

Andre, mere utilgængelige resorts findes i Altai-bjergene. I Sheregesh varer sæsonen for eksempel fra november til slutningen af april. Altai resorts har færre mennesker, lavere priser og en fantastisk smuk udsigt.

Georgien

I nabolandet Georgien er der resorts af den europæiske standard - Gudauri og Baduriani. Spor og betingelser vil glæde selv fagfolk. I betragtning af også den billige flyvning fra Rusland, så er dette en fremragende løsning for dem, der besluttede at spare penge i år.

Østrig

Dette land har resorts med skråninger for enhver smag: for begyndere og professionelle. De fleste af bjergområderne er koncentreret nær byerne Salzburg og Innsbruck. Landskaber med utrolig skønhed, men desværre traditionelt høje priser for dette land.

Italien

Norditalien er et paradis for skielskere. En lang række skisportssteder er koncentreret i Dolomitterne. Passo Tonale er et ideelt sted for de første skridt, og for det mellemliggende niveau af skiløb er Corvara velegnet til de mere erfarne. I Italien kan du finde maleriske byer og landsbyer lige i bjergene, steder for fester, for en afsides ferie, for skiløb med børn. Alt dette ledsages af den elskede af alt italiensk køkken, fremragende vin og mere eller mindre rimelige priser i sammenligning med Østrig, Schweiz og Frankrig.

Frankrig

Chamonix - Alpine skiløjper nær det berømte Mont Blanc-bjerg. Om sommeren er det et godt sted for klatrere og mountainbikere.

Alpe de Hughes er det mest solrige skisportssted i verden med over 300 solskinsdage om året. Så for at beboere i det centrale Rusland kan få det nødvendige ultraviolette lys, er det slet ikke nødvendigt at gå til tropiske lande.

Det er også værd at nævne den berømte Courchevel, populær blandt stjernerne i russisk showbusiness.

Norge

Først og fremmest er det Lillehammer, der ligesom Sochi formåede at besøge hovedstaden i de olympiske vinterlege. Det betyder, at både sporene og infrastrukturen der er på det højeste niveau. Derudover er Norge selv et af de lande med den højeste levestandard, så der er ingen tvivl om kvaliteten af rekreation.

USA

Ak, denne retning kan ikke kaldes let tilgængelig. Priserne på visum, fly og indkvartering for russere er nu meget høje. Men for dem der har råd til det, er der masser at vælge imellem. En af de mest berømte resorts, Aspen, ligger i Colorado, hvor du meget godt kan møde en Hollywood-berømthed.

Chile

Sommeren kan også være en skisesæson. Når det er sommer på vores breddegrader, er det vinter på den anden halvkugle. Hvis du har råd til at flyve til et andet kontinent og køre i Andesbjergene, så er Chile den bedste mulighed. Ikke langt fra hovedstaden Santiago er der resorts som Valle Nevado, La Parva, Portillo. Ud over fremragende stier og en fantastisk udsigt er der også varme kilder i nærheden. Sæsonen her varer fra juni til slutningen af september. Og selve landet er meget usædvanligt og interessant.

Populær af emne.