Hvem Er Den Bedste Bokser I Verden

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Den Bedste Bokser I Verden
Hvem Er Den Bedste Bokser I Verden

Video: Hvem Er Den Bedste Bokser I Verden

Video: Hvem Er Den Bedste Bokser I Verden
Video: Den BEDSTE BOKSER I Verden (ikke mig😪)! - Thrill Of The Fight VR Dansk med ComKean 2024, April
Anonim

Det er umuligt at navngive den bedste bokser i verden. Du kan ikke sammenligne repræsentanter for forskellige årtier og vægtkategorier. Vi kan kun udpege et antal af de mest fremragende atleter, der viser en hel æra.

Roy Jones Jr
Roy Jones Jr

Det er umuligt at svare nøjagtigt på spørgsmålet om, hvem der er den stærkeste bokser. Desværre har menneskeheden ikke en chance for at sætte Mohammed Ali og Tyson for eksempel i kamp, da de kæmpede i forskellige epoker. Derudover kan Oscar de la Hoya ikke sammenlignes med tungvægte, da han optrådte i en anden vægtkategori.

I boksningens verden er alt relativt, men der er visse fakta, der tyder på, at der var og eksisterede krigere, der var værd at respektere og ære allround. Nedenfor er nogle af de bedste boksere i de sidste hundrede år, når du overvejer deres kampstatistikker og længden af deres præstationer i ringen.

Mohammed Ali

Denne store bokser er en rollemodel for nogle. Det var han, der altid sagde, at man skulle flagre som en sommerfugl og stikke som en bi. I ringen bekræftede Ali sin erklæring ved gerning og ødelagde modstandere.

I løbet af sin sportskarriere vandt bokseren 56 sejre med 5 nederlag. Forresten er den politiske kamp i USA også forbundet med hans navn, da Muhammad Ali i sine tidlige år begyndte at føre en åben krig mod undertrykkelse af indvandrere fra andre lande og kontinenter i De Forenede Stater. Som et resultat var sejren på hans side.

Joe Louis

Den store bokser, hvis kampe forstyrrede fantasien for mere end et halvt århundrede siden. I løbet af sin karriere var han i stand til at vinde 66 gange med 3 nederlag. Joe Louis er et ægte symbol på Amerika i firserne.

Han havde fremragende kampteknik. Dette gjorde det muligt at udføre i ringen selv i pensionsalderen og besejre modstandere.

Sugar Ray Leonard

Det menes, at efter at Muhammad Ali trak sig tilbage fra boksning, var det Leonard, der var i stand til at bevare publikums interesse for sin sport. Han blev endda kaldt "Årets bokser" i 1980'erne.

Sugar Ray blev kendetegnet ved attraktivt udseende, charme, evne til at kommunikere med mennesker. For en bokser er disse ekstremt sjældne kvaliteter. I løbet af sin karriere vandt han 36 sejre, tabte tre gange og lod en kamp.

Carlos Monzon

Har den længste vinderække, som er meget vanskelig at slå - mere end 60 gange. En indfødt i Argentina var i stand til at vinde 87 sejre i sin karriere med 3 nederlag. Men han har så mange som 9 uafgjort.

Han døde i en bilulykke umiddelbart efter at han blev løsladt fra fængslet, hvor han tilbragte 11 år.

Marvin Hetler

Domineret mellemvægt titel. Han vandt 62 sejre, tabte tre gange og sluttede en kamp uafgjort to gange. Han var kendetegnet ved sin vedholdenhed og ønske om at genoprette retfærdighed på en ærlig måde.

Roy Jones Jr

Den mest populære bokser i sin tid. Han boksede i fire vægtkategorier på én gang og steg gradvist i vægt, da det ikke var interessant at kæmpe med modstandere - han var for overlegen i styrke.

I løbet af sin karriere vandt han 55 sejre og tabte 8 kampe. For første gang i verdens boksningens historie lykkedes det ham at blive en vinder i både mellem- og tungvægt. I ringen spillede han med en modstander og bragte ham i en tilstand af knockdown, men gav ham muligheden for at vende tilbage til kampen. Han har altid været kendetegnet ved fremragende reaktion og udholdenhed. Han kunne spille basketball for et professionelt hold tre timer før kampen og derefter bokse i 12 runder.

I 90'erne af det sidste århundrede blev han anerkendt som "Årets bokser".

Anbefalede: