Hvem Var Den Bedste Spiller I Skt. Petersborg "Zenith" I Ruslands Mesterskaber

Indholdsfortegnelse:

Hvem Var Den Bedste Spiller I Skt. Petersborg "Zenith" I Ruslands Mesterskaber
Hvem Var Den Bedste Spiller I Skt. Petersborg "Zenith" I Ruslands Mesterskaber

Video: Hvem Var Den Bedste Spiller I Skt. Petersborg "Zenith" I Ruslands Mesterskaber

Video: Hvem Var Den Bedste Spiller I Skt. Petersborg
Video: Stemningsvideo: Storsejr med sørgebind 2024, April
Anonim

Hvem er den bedste fodboldspiller på planeten eller i landet? Der er lige så mange svar på dette spørgsmål, som der er folk, der spørger det. Og enhver fan, især en specialist, har mange subjektive og objektive argumenter. Zenit fodboldklub fra Skt. Petersborg er ingen undtagelse, mange kendte mestre kan kun kræve den uofficielle titel som den bedste spiller i det russiske mesterskab (1992-2014).

Alexander Kerzhakov, en af de bedste Zenit-spillere i det XXI århundrede, foran det russiske landshold
Alexander Kerzhakov, en af de bedste Zenit-spillere i det XXI århundrede, foran det russiske landshold

Hvilken spiller betragtes som den bedste?

Der er ikke noget klart kriterium såvel som svaret på et sådant spørgsmål i fodbold og faktisk i alle store sportsgrene. Bare for en simpel optælling af dets almindeligt anerkendte stjerner er måske ikke firmamentet nok. Nogle eksperter foretrækker de smukke spring fra pålidelige målmænd; den anden er oftere tilfreds med hindringen af de hårde forsvarere; for andre er standarden for dygtighed filigran transmissioner fra midtbanespillere-afsendere; og den fjerde kommer til podiet af hensyn til først og fremmest præcise strejker fra fremadrettet. Og det er den fjerde på planeten mest af alt.

Ikke et eneste angreb

"At angribe og score mål er bestemt ikke dårligt, men forsvar og slotsmål er også vigtige." Dette er nøjagtigt, hvad mange fans af Zenit fodboldklub synes, som ikke begrænsede toplisten til en eller fire spillere (med hensyn til antallet af klassiske fodboldroller), men stemte på 33 kandidater på én gang. Blandt dem er tre målmænd, ni midtbanespillere og angribere og 12 forsvarere fra forskellige generationer.

Fem fra den uofficielle liste over "33 bedste spillere" spiller på Zenit den dag i dag. Disse er Alexander Anyukov, Andrey Arshavin, Alexander Kerzhakov, Vyacheslav Malafeev og Anatoly Tymoshchuk.

Russiske mesterskaber: 90'erne

Det første mesterskab i suverænt Rusland fandt sted i 1992. Han bragte ikke stor berømmelse til holdet, St. Petersburg-holdet skiltes med elitedivisionen i tre sæsoner. Den bedste spiller af "Zenith" -92 skal anerkendes, da der ikke er nogen officielle data, fremadrettet Kulik, der har markeret sig 13 gange i 30 mesterskabskampe. Han, såvel som hans holdkammerater i angrebslinjen Dmitriev og Zazulin, var ledere under holdets ophold i første division.

Zenit fejrede sin tilbagevenden til den øverste liga ved udseendet af nye ledere. Den bedste i 96-sæsonen var foruden Kulik, der fortsatte med at score regelmæssigt, forsvareren Bokov og angriberen Zubko, der debuterede i Skt. Petersborg-klubben.

Blandt dem, der førte deres holdkammerater i slutningen af det tyvende århundrede, kan man udpege en hel gruppe fodboldspillere, der er værd at titlen som de bedste, ikke kun i en enkelt sæson. Blandt dem er spillere med forskellige roller - målmand Berezovsky, forsvarer Kondrashov, midtbanespillere Gorshkov og Kobelev, angribere Panov og Popovich.

Alexander Panov kom ind i den nationale fodbolds historie på bare 90 minutter. Efter at have scoret to mål mod verdensmesteren i det franske landshold den 5. juni 1999 i Paris, blev han kampens første stjerne, der endte i en sensationel 3: 2-sejr for russerne.

2000'erne

Zenit-fans mødte begyndelsen af det nye århundrede med skjult optimisme. Og det er ikke kun holdets resultater, der kun faldt under sjettepladsen en gang på ti sæsoner og vandt fem medaljer, inklusive to guld. Meget flere fans af klubben kunne lide udseendet af en hel gruppe unge fodboldspillere. Herunder elever fra Skt. Petersborg-skoler, som hurtigt blev til fuldgyldige stjerner i en russisk skala.

Det bedste i dette årti, mange eksperter betragter målmanden Malafeev, forsvarsspiller Anyukov, midtbanespillere Bystrov, Denisov og Radimov, angribere Arshavin og Kerzhakov. I stjerneteamet i begyndelsen af 2000'erne er det også værd at tilføje forsvarer Hovsepyan, Khavbekov, Zyryanov og Tymoshchuk, fremad Pogrebnyak og adskillige udlændinge fra langt ude.

Med ankomsten af et stort russisk industrikoncern og stærke udenlandske trænere til klubben bestod Zenits rygrad af legionærer i meget høj klasse. Sådan for eksempel som spidsen for det brasilianske landshold Hulk og spilleren af det portugisiske landshold Danny. Ikke desto mindre er der blandt russerne dem, der er ganske værdige titlen som den bedste spiller i denne periode. Disse inkluderer især kaptajnen på det russiske landshold, midtbanespiller Shirokov, der blev anerkendt som nummer 1-spiller i landet i 2013.

Anbefalede: