Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Skt. Petersborg

Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Skt. Petersborg
Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Skt. Petersborg

Video: Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Skt. Petersborg

Video: Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Skt. Petersborg
Video: World Cup fans and the Saint Petersburg bridge raising 2024, April
Anonim

Fodboldarenaen i Skt. Petersborg, specielt bygget til det kommende FIFA verdensmesterskab i 2018, er det næststørste stadion i verdensmesterskabet. Fans fra hele verden vil personligt kunne følge løbet af syv kampe i den største fodboldturnering i fireårsperioden.

Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Skt. Petersborg
Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Skt. Petersborg

Ifølge resultaterne af lodtrækningen til gruppespillet af planetens fodboldmesterskab blev sammensætningen af otte kvartetter bestemt, hvor 32 hold spiller om retten til at komme ind i den afgørende fase af verdensmesterskabet i 2018. Dette betyder, at det allerede er kendt, hvilke gruppespillekampe der vil finde sted i elleve byer i Rusland.

Skt. Petersborg er vært for fire gruppespillekampe, en 16-delsfinale, en semifinale og et bronzemedalje-spil på sit luksuriøse stadion. Den første kamp på Zenit stadion finder sted den 15. juni. Tilskuere vil være i stand til at se den første runde af konfrontationen fra gruppe B. Teams fra Iran og Marokko tager til den grønne græsplæne.

19. juni vil være særligt vigtigt for russiske fans. På denne dag finder det andet møde i det russiske landshold sted i Skt. Petersborg. Dette spil bliver på mange måder afgørende for Cherchesovs afdelinger, selvom det ikke er det vigtigste ved verdensmesterskabet. Russernes rivaler vil være det egyptiske hold.

Som en del af anden runde i gruppe E vil arenaen i Skt. Petersborg være vært for konfrontationen mellem det mest titlerede landshold i verden og det indledende hold til det sidste verdensmesterskab. En af favoritterne i turneringen, brasilianerne spiller med holdet fra Costa Rica. Spillet er planlagt til den 22. juni.

Måske er det mest interessante tegn på gruppespillet i kampe i Skt. Petersborg konfrontationen mellem de nationale hold i Nigeria og Argentina. Dette vil være den sidste tredje runde af kvartet D-gruppespillet. VM 2018 Nigeria vs. Argentina finder sted den 26. juni.

Visuelt kan kampplanen for 2018-verdensmesterskabet i Skt. Petersborg repræsenteres som følger:

Billede
Billede

Den 3. juli finder den næstsidste kamp i 1/8 finalen sted på arenaen i Skt. Petersborg. Modstanderne er stadig ukendte, men på dette stadium af verdensmesterskabet er der ingen uinteressante hold.

Fodboldfans kan se det næste spil i den nordlige hovedstad om en uge. Den 10. juli finder den første semifinalekamp sted på arenaen i Skt. Petersborg.

Byen på Neva er også vært for turneringens næstsidste kamp. Lørdag den 14. juli mødes taberne af semifinalerne i en duel om bronzemedaljerne på verdens fodboldmesterskab.

Anbefalede: