Hvilke Puljer I Skt. Petersborg Fungerer Om Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Puljer I Skt. Petersborg Fungerer Om Sommeren
Hvilke Puljer I Skt. Petersborg Fungerer Om Sommeren

Video: Hvilke Puljer I Skt. Petersborg Fungerer Om Sommeren

Video: Hvilke Puljer I Skt. Petersborg Fungerer Om Sommeren
Video: Excursions St Petersburg Peterhof Grand Palace Peterhof Imperial Summer Palace ST Petersburg Russia 2024, Kan
Anonim

Sommersjov på vandet kan let overføres til poolen, hvis der ikke er planlagt floder eller søer i nærheden. Desuden arbejder mange af puljerne fortsat i løbet af varmen og helligdage.

Mange swimmingpools i Skt. Petersborg er åbne om sommeren
Mange swimmingpools i Skt. Petersborg er åbne om sommeren

I sommervarmen trækkes vi til naturen, til det kølige vand i søer og floder. Men det er ikke altid muligt at flygte fra den tunge by og springe ned i vandet i naturlige kilder. Desuden har de i Skt. Petersborg ofte ikke tid til at varme op til normal temperatur. Derfor bliver swimmingpools frelse for beboerne i sommervarmen.

Ikke hver pool forbliver åben om sommeren, mange tager på ferie. Selvom ikke lige fra begyndelsen af sommeren, er de fleste af Skt. Petersborgs swimmingpools lukket i juli og august. Undtagelsen vil næsten altid være kommercielle pools i fitnesscentre, de er åbne når som helst på året, men for at besøge dem er det ofte nødvendigt at abonnere på fitness- eller gymtjenester. Men der er også mere acceptable muligheder.

Swimmingpoolene er åbne om sommeren

1. Ligovsky sports- og rekreationskompleks. Beliggende på: ave. Ligovsky, 50A (metro Ligovsky udsigten, Vladimirskaya, Ploshchad Vosstaniya). Puljens længde er 25 meter, en instruktør arbejder, og sessionens varighed er ikke begrænset. Prisen for et enkelt besøg er op til 500 rubler, det afhænger af, hvem der besøger poolen - en voksen, et barn, en studerende. Når du køber et abonnement, reduceres prisen betydeligt. Puljen er åben fra 8 til 23.

2. Nær metroen Ploshchad Muzhestva er der en swimmingpool "Swimming Center", dens adresse: st. Khlopina, 10 - indgang fra Gzhatskaya street. Det vil glæde fans af svømning med dets omfang, da det er 50 meter langt. Renoveret efter renoveringsbassin med 10 brede baner, rent og velholdt. Oprindeligt var det planlagt at træne atleter, så alt gøres i det på højeste niveau. Priserne for at besøge er ikke så lave, men fornøjelsen er det værd. Puljen har en kort ferieperiode om sommeren, fra slutningen af juli til midten af august.

3. Den nye pool "Nevskaya Volna" ligger i nærheden af metrostationen Prospekt Bolshevikov og er åben hele sommeren. Pool adresse: st. John Reed, 8 k2A. Det nyeste udstyr, komfortable baner, varme og komfort venter dig i denne verden af vandsport.

4. Swimmingpool "Natasha" ligger i nærheden af metrostationen Alexander Nevsky Square. Har en lidt ikke-standard længde og dybde af skålen. Men det er perfekt til svømning for mødre med et barn, det vil være ideelt for dem, der ikke føler sig meget trygge i vandet.

Usædvanlig pool

Hvis du ikke ønsker at forlade den friske luft selv for afkøling af poolen, kan du tilmelde dig sessioner i Dynamo udendørs pool. Det ligger i nærheden af metrostationen Ladozhskaya på adressen: B. Porokhovskaya, 38/2. Både voksne og børn er engagerede i det, og de gør det hele året rundt - du kan svømme i poolen selv i 25-graders frost! Puljen har 4 baner, der hver er 25 meter lange. Varigheden af en session er 45 minutter. Puljen er åben fra 8.15 til 21.00, priserne er ganske overkommelige, men ikke helt lave.

Vælg den rigtige pool og hold din sommer frisk!

Anbefalede: