Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Kazan

Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Kazan
Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Kazan

Video: Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Kazan

Video: FIFA WORLD CUP 2018 | RUSSIA 2018 | KAZAN 2022, December
Anonim

Hovedstaden i Tatarstan har allerede erfaring med at være vært for store sportsturneringer. I 2018 er Kazan vært for seks kampe i FIFA World Cup 2018. Arenaen for den lokale Rubin er klar til at give sit felt til de nationale hold, der har formået at bryde ind i den afgørende fase af verdensmesterskabet.

Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Kazan
Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Kazan

Kazan er en af ​​de elleve byer, der er vært for kampene i det største fodboldmesterskab i fire år. I henhold til verdensmesterskabsreglerne for 2018 vil beboere og mange gæster i Kazan være i stand til personligt at overvåge seks spil i turneringen, hvoraf fire afholdes i gruppespillet og to mere på slutspillet.

Det første møde i FIFA World Cup 2018 i Kazan er planlagt til 16. juni. Seerne vil kunne se Frankrigs stjerneteam. Rivalerne til verdensmestrene i 1998 bliver australierne. Favoritten i dette spil er indlysende, men det første møde ved verdensmesterskabet er altid spændende for alle landshold. Denne konfrontation åbner spillene i gruppe C.

Et andet spil inden for gruppespillet i kvartet B finder sted i Kazan den 20. juni. Uafgjort til mesterskabet tillod hovedstaden i Tatarstan at være vært for et andet fodboldhold - Spanien. Spanierne spiller deres anden kamp i turneringen med det iranske hold.

Den 24. juni er Kazan vært for en ansigt til ansigt-konfrontation mellem favoritterne i gruppe N. Inden for anden runde på Rubin-arenaen mødes holdene i Polen og Colombia. I mange henseender den sidste første plads i kvartetten af ​​N.

Ud over landsholdene i Frankrig, Spanien, Colombia og Polen kan fodboldfans se et andet stjernelag. Det tyske landshold spiller deres sidste kamp i gruppe F på stadion i Kazan. Levs afdelinger den 27. juni mødes med det sydkoreanske landshold.

Hvor heldige borgerne i Kazan og byens gæster er, kan bedømmes ud fra tidsplanen for verdensmesterskabet i 2018 i hovedstaden i Tatarstan. Topfodboldhold deltager i gruppespillet.

Billede
Billede

Kazan åbner en serie med 1/8 finaler. Det er her den 30. juni, at mødet mellem det første hold i gruppe C og det andet hold fra gruppe D. Uanset hvilke hold der i sidste ende vil danne dette par, forventes konfrontationen at være meget interessant.

Hovedstaden i Tatarstan vil sige farvel til kampene i FIFA World Cup 2018 den 6. juli. Denne dag bestemmes en af ​​deltagerne i semifinalen. I aftenpladsen er arenaen i Kazan vært for anden kvartfinalekamp.

Populær af emne.