Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Volgograd

Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Volgograd
Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Volgograd

Video: Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Volgograd

Video: Hvilke Kampe I FIFA World Cup Afholdes I Volgograd
Video: VOLGOGRAD - 2018 FIFA World Cup Host City 2024, April
Anonim

Volgograd er den næste by, hvor kampene i FIFA World Cup 2018 finder sted. Hvilke hold vil komme til denne by for at deltage i kampene?

Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Volgograd
Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 afholdes i Volgograd

Volgograd er hovedstaden i Volgograd-regionen. Det vil sige en anden by, der ligger ved bredden af den mægtige Volga-flod, hvor flere kampe i denne prestigefyldte turnering vil blive spillet.

Og selvom mange fans vil være rasende over, at der ikke engang er et hold fra den russiske Premier League i byen, har fodbold i Volgograd en lang historie. De første omtaler af fodboldspillere går tilbage til 80'erne i det 19. århundrede, da arbejdere på Nobels oliedepot begyndte at blive involveret i denne så nye sport.

Historien inkluderer også kampen den 2. maj 1943, der fandt sted på ruinerne af Stalingrad, umiddelbart efter afslutningen af det berømte slag.

Og selvfølgelig er 90'erne i det XX århundrede især markeret i fodboldhistorien i denne by. Derefter var truslen fra alle velrenommerede klubber i vores land "Rotor". Dette hold har gentagne gange vundet det russiske fodboldmesterskab, og dets hovedstjerne Oleg Veretennikov har været hovedscorer i historien om vores moderne fodbold i mange år.

Et nyt stadion "Volgograd Arena" med en kapacitet på 45.000 tilskuere blev bygget specielt til verdensmesterskabet i 2018 i Volgograd.

Volgograd er vært for 4 kampe i verdensmesterskabet i gruppespillet:

1. Den 18. juni kl. 21:00 mandag træder landsholdene i Tunesien og England ind på banen på Volgograd Arena stadion. Denne kamp bliver debut for begge hold i denne turnering, og spillet skal vise sig at være meget interessant.

2. Fredag den 22. juni kl. 18:00 spiller de nationale hold i Nigeria og Island. Islændingerne er blevet den vigtigste fornemmelse af al europæisk fodbold i de sidste par kvalifikationsrunder, og nigerianerne er et meget stærkt hold. Derfor er det næsten umuligt at forudsige vinderen i denne kamp.

3. Mandag den 25. juni kl. 17:00 spilles der en kamp mellem Saudiarabiens landshold og Egypten. Disse hold er rivaler i gruppen af det russiske landshold. Derfor overvåges kampen nøje af russiske fans.

4. I den sidste kamp i denne by torsdag den 28. juni kl. 17:00 træder holdene fra Japan og Polen ind på banen. I dette spil ser polakkerne sejrchancerne bedre ud. De har et mere fantastisk og sammenhængende hold, selvom asiaterne er mørke heste.

Alle fans i Volgograd-regionen skal deltage i mindst en kamp i verdensmesterskabet i 2018 og se verdens fodboldstjerner live.

Anbefalede: