Hvilke Kampe Afholdes I Moskva Ved FIFA World Cup

Hvilke Kampe Afholdes I Moskva Ved FIFA World Cup
Hvilke Kampe Afholdes I Moskva Ved FIFA World Cup

Video: Hvilke Kampe Afholdes I Moskva Ved FIFA World Cup

Video: Москва. Футбол. Нашествие фанатов. ЧМ 2018. RUSSIA WORLD CUP FIFA 2022, December
Anonim

Moskva, som den største by i vores land, blev medtaget på listen over 11 byer, hvor verdensmesterskaberne i 2018 afholdes næste sommer. Hvilke hold kommer til at spille i hovedstaden i vores land?

Hvilke kampe afholdes i Moskva ved FIFA World Cup 2018
Hvilke kampe afholdes i Moskva ved FIFA World Cup 2018

Moskva er dobbelt heldig. To stadioner i hovedstaden vil være vært for verdensmesterskampe på én gang: det renoverede Luzhniki-stadion og det helt nye Spartak-stadion.

Moskva fodbold har en rig historie. Byen har flere professionelle klubber (Dynamo, Spartak, CSKA, Lokomotiv, Torpedo og andre), som blev dannet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. De glæder stadig deres fans med et godt spil.

I alt finder 12 spil af FIFA verdensmesterskabet sted i Moskva: 7 kampe spilles på Luzhniki og 5 kampe i Spartak.

Alle kampe i verdensmesterskabet - 2018 i Moskva

Billede
Billede

1. I åbningskampen torsdag 14. juni kl. 18:00 på Luzhniki-stadionet spiller det russiske landshold mod Saudi-Arabien. Selvfølgelig favoriserede lodtrækningen vores hold, og i det første spil står russerne ikke over for den mest formidable rival.

2. Lørdag 16. juni kl. 16:00 kommer hold fra Argentina og Island ind på Spartak stadion. Moskva-fans får en chance for at se en af ​​de bedst betalte spillere i verden, Lionel Messi.

3. Den 17. juni, søndag kl. 18:00 på Luzhniki stadion, spiller Tyskland og Mexico. Joachim Loews afdelinger kommer til turneringen ikke kun som mestre, men også som vindere af Confederations Cup 2017.

4. Tirsdag den 19. juni kl. 15:00 på Spartak stadion finder en kamp mellem de nationale hold i Polen og Senegal sted. Begge hold kan godt præsentere en overraskelse ved denne turnering.

5. Den 20. juni onsdag kl. 15:00 spiller holdene i Portugal og Marokko på Luzhniki. Portugiserne er favoritten i denne kamp og skal vinde uden problemer.

6. Lørdag 23. juni kl. 15:00 er Spartak stadion vært for kampen mellem Belgien og Tunesien. Belgierne er blandt de største favoritter af hele turneringen generelt og denne kamp i særdeleshed.

7. Tirsdag 26. juni kl. 17:00 spiller Danmarks og Frankrigs landshold på Luzhniki stadion. Paul Pogba og firmaet spiller den sidste gruppespillkamp.

8. Onsdag 27. juni kl. 21:00 spiller landsholdene i Serbien og Brasilien på Spartak stadion. Dette er en af ​​de centrale kampe i gruppespillet, og fansens opmærksomhed vil blive nittet på den dyreste spiller i verden, Neymaru.

9. Den 1. juli, i 1/8 finalen på Luzhniki-stadionet kl. 17:00, spiller vinderen af ​​gruppe B og holdet, der tog andenpladsen i den gruppe, hvor det russiske landshold spiller.

10. Den 3. juli spiller vinderen af ​​gruppe H og den anden medalje i gruppe G i 1/8 finaler på Spartak stadion kl. 21:00.

11. Onsdag den 11. juli kl. 21:00 finder en af ​​de to semifinaler sted på Luzhniki stadion.

12. 15. juli, søndag kl. 18:00, finder hovedkampen i hele turneringen - finalen - også sted på Luzhniki Stadium. Det er dette spil, der lukker programmet for det 21. FIFA verdensmesterskab blandt nationale hold.

Den 5. december startede anden etape af billetsalget til FIFA World Cup-kampene 2018. Fans skal skynde sig at købe deres ønskede billet til en af ​​kampene. Programmet med spil i Moskva bliver det rigeste blandt programmerne i alle 11 byer.

Populær af emne.