Sådan Slipper Du Af Fedt I Lænden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Fedt I Lænden
Sådan Slipper Du Af Fedt I Lænden

Video: Sådan Slipper Du Af Fedt I Lænden

Video: Sådan Slipper Du Af Fedt I Lænden
Video: Hvad er fnat - og hvordan behandler du det? 2023, Oktober
Anonim

Nederste rygfedt betragtes som en af de farligste typer kropsfedt. Foruden æstetisk ubehag er "redningsbøjen" i taljen meget farlig for helbredet. Denne form for fedme er ofte årsagen til diabetes og hjerte-kar-sygdomme.

Sådan slipper du af fedt i lænden
Sådan slipper du af fedt i lænden

Er det nødvendigt

  • - konsultation af en endokrinolog
  • - medball, der vejer 2 kg
  • - gymnastikmåtte

Instruktioner

Trin 1

Overvej først og fremmest din tilgang til ernæring. Du skal spise ofte og i mindre portioner. Dette giver din lever tid til at omdanne kalorierne fra mad til kinetisk energi. Ellers, hvis for meget mad kommer ind i kroppen på samme tid, har leveren ikke tid til at klare sin opgave, og de overskydende kalorier omdannes til en energireserve i form af fedtvæv.

Trin 2

Forvent ikke at slippe af med lændefedt hurtigt. For at kroppen kan begynde at fjerne lipider fra dette område, kræves en lang periode med stabil afbalanceret ernæring i kombination med fysisk aktivitet. Først da begynder fedtet at smelte i hele kroppen.

Trin 3

Sørg for at lave mindst 40 minutters cardio tre gange om ugen. Squash og tennis er ideelle muligheder. Kraftige armsvingninger og bevægelser og vipninger af kroppen i forskellige retninger hjælper med hurtigt at køre fedtaflejringer fra siderne og lænden.

Trin 4

Sørg for at medtage løb i et gennemsnitligt tempo i dit vægttabsprogram. Løbende belastninger kan hjælpe med at reducere fedt overalt i din krop.

Trin 5

Lav øvelser med let vægt, så musklerne, der trænes, ikke øges i størrelse, men stram tværtimod. Hent medballen. Stå lige op med dine fødder bredere end dine skuldre. Løft bolden foran brystet på udstrakte arme. Drej glat til højre, vrid kroppen. Placer din venstre fod på tæerne. Du skal føle spænding fra din venstre hæl til dit venstre håndled. Drej derefter kroppen til venstre uden at stoppe, læg din højre fod på tåen. Lav så mange reps som muligt.

Trin 6

Sid på en gymnastiksmåtte. Bagsiden i startpositionen er lige, benene er sammen og strakte sig foran dig. Hold medballen foran brystet med begge hænder. Drej til højre, vrid kroppen og rør bolden til gulvet til højre for dig. Drej til den anden side uden stop. Udfør øvelsen i et hurtigt tempo i 2-3 minutter.

Trin 7

Lig med ansigtet nedad på en gymnastiksmåtte. Stræk armene fremad. Benene er lige, fødderne er let adskilt. Inhalér og løft samtidig dine arme, hoved og overkrop, mens du buer ryggen let. Hold i toppen i 3-5 sekunder. Gå tilbage til startpositionen, mens du ånder ud. Gentag 8-10 gange.

Anbefalede: