Hvilket Hold Vandt FIFA World Cup

Hvilket Hold Vandt FIFA World Cup
Hvilket Hold Vandt FIFA World Cup

Video: Hvilket Hold Vandt FIFA World Cup

Video: Hvilket Hold Vandt FIFA World Cup
Video: European Play-off Draw & Intercontinental Play-off Draw | FIFA World Cup Qatar 2022 2024, Kan
Anonim

Den 13. juli, på det legendariske Maracanã stadion i Rio de Janeiro, fandt den største fodboldkamp i fireårsperioden sted. Landsholdene i Tyskland og Argentina kæmpede for retten til at blive kaldt verdensmestre i fodbold i finalen i verdensmesterskabet.

Hvilket hold vandt FIFA World Cup 2014
Hvilket hold vandt FIFA World Cup 2014

Spillet startede med tyskernes territoriale overlegenhed. Mange sportseksperter forudsagde en lignende situation allerede før mødet. Samtidig blev det sagt, at Argentina ville forsøge at spille fra modstanderen på modangreb. Cirka det samme billede blev observeret i kampen. Imidlertid kunne tyskerne ikke konsekvent skabe en skarphed ved portene til sydamerikanerne. Samtidig i det 21. minut savnede europæerne næsten deres mål. Kroos gav en hovedpas til Higuain, som bragte den argentinske angriber næsten til et møde med målmanden. Higuain gik imidlertid glip af øjeblikket og klodset klodset forbi porten.

I anden halvdel af halvdelen fortsatte Tyskland med at have en fordel, men der var ingen rigtig interessante øjeblikke indtil slutningen af halvdelen. Argentinerne havde deres chancer. Så Messi ødelagde endnu et øjeblik efter den flankerende passage til tyskernes porte. Messi ønskede tilsyneladende at krydse målstregen med et projektil, men det lykkedes ham ikke. Sandt nok scorede argentinerne alligevel senere, men sidedommeren annullerede målet på grund af offside-positionen.

Tyskerne havde en god mulighed i det 37. minut, som Schürrle gik glip af. Den tyske spiller skød fra en farlig afstand, men Romero blev reddet. I slutningen af første halvleg, efter et hjørne, rystede Hevedas sydamerikanernes målstolpe med et hovedstød.

Første halvdel af mødet sluttede uafgjort.

I begyndelsen af anden halvdel savnede Messi igen en reel chance for at score. Hans udgang til porten sluttede med et bredt skud. Argentineren manglede en hel del.

Efter Messis chance gik tyskerne op igen. De fortsatte med at have bolden mere. I slutningen af mødet savnede Krooos en god mulighed for at score et mål fra straffelinjen. Således sluttede hovedtiden med en målløs uafgjort.

Vinderen af verdensmesterskabet i fodbold skulle bestemmes i ekstra tid. I den første overtid ødelagde argentinske Palacio et fantastisk øjeblik. Han sprang næsten ud til et møde med Neuer, kastede målmanden, men savnede målet. Det er værd at bemærke, at tyskerne havde deres øjeblik i begyndelsen af overarbejde. Schürrle skød Romero næsten tomt, men målmanden reddede Argentina.

Og så skete der et tysk eventyr. Den udskiftede unge Mario Götze sendte bolden i Argentinas mål i det 113. minut. Europæernes glæde kendte ingen grænser. Alle forstod, at sydamerikanerne havde for lidt tid tilbage.

I det sidste angreb fra Argentina var impotens allerede tydeligt udtrykt. Messi, i stedet for at tjene ind i straffesparksfeltet fra sættet, lancerede bolden ti meter over tværstangen.

Dommerens sidste fløjte registrerede det tyske landsholds sejr ved FIFA verdensmesterskabet i 20014. Tyskerne er blevet verdensmestre for fjerde gang. Og Argentinas spillere, som i 1990, forbliver et skridt væk fra triumf. Sandsynligvis får Messi, Higuainu og Palacio mareridt om deres evne til at score, men der er intet at gøre. Argentinernes sorg kendte ingen grænser. Alle forstod udmærket, at sydamerikanerne havde chancer, men Tyskland vandt.

Anbefalede: